Junioři ztratili slibný náskok na Kladně

Miroslav Lučan | 06.01.2006 | |

Junioři ztratili slibný náskok na Kladně

K prvnímu zápasu v tomto kalendářním roce zajížděli kadaňští junioři na led celku PZ Kladno. Měli kladenským co vracet, neboť byli to právě středočeši co naděli kadaňským juniorům největší porážku v sezoně a to ještě na domácím ledě. V nečistě hraném utkání si soupeři body rozdělili za remízu 4:4, i když kadaňští ještě v závěrečné třetině vedli o tři branky.

 
26.kolo, pátek 6.1.2006
HC PZ Kladno - Sportovní klub Kadaň  4:4  (0:0,1:4,3:0)
statistiky připravujeme
HC PZ Kladno:
Sportovní klub Kadaň:

Komentář k zápasu

Ani tří brankový náskok k vítězství nestačil

Zápas začal opatrně. V první třetině měli obě mužstva několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky, ale brankáři byli vždy úspěšnější. Ve druhé třetině otevřeli skóre hosté, postupně se jim podařilo odskočit až na 0:3. Hrálo se velmi nečistě, málokdy se hrálo v plném počtu. Obě mužstva to stálo mnoho sil.¨Po druhém dějství se odcházelo do šaten za stavu 1:4 pro Kadaň. V počátku záverečné třetiny se domácím nepodařilo vstřelit branku, tak to vypadalo, že je o vítězi rozhodnuto. Jenže opak se stal pravdou. Kladenští borci vstřelili v půlce poslední třetiny kontaktní gól a Severočeši se začali bát o výsledek. Kupili chybu za chybou a domácí se tak vyrovnávací branky dočkali. Několik vteřin před koncem mohli ještě Středočeši vstřelit vítěznou branku, ale nakonec si soupeři body rozdělili a byli s ním spokojeni.

Tímto vás fanoušky, nejen juniorského hokeje zveme na nedělní domácí utkání, když do Kadaně zavítají hokejisté Kralup nad Vltavou. Utkání začína ve 14:45 hodin.

Miroslav Lučan
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM