Tým se připravuje na Měděnci

Jindřich Poledna | 27.06.2006 | |

Tým se připravuje na Měděnci

Poslední soustředění před dovolenou začalo v pondělí před zimním stadionem. Hráči nasedli na kola a vydali se na 70ti kilometrovou štreku do kopců. Jejich cílem byl hotel Sport na Měděnci. Trenéři mají v plánu vícefázovou přípravu, která skončí v pátek 30. června. Po ní začně hráčům zasloužená dvacetidenní dovolená, fanoušci se mohou těšit na přípravná utkání.

 
Na Měděnci využijí hráči především kola, potit se však mohou u fotbalu či tenisu, nevynechají ani posilovnu nebo bazén. Na kole vyrazilo do kopců celkem 22 borců, "akce" se neúčastní marodi Stavenský, Buchal, Vyžďura, Lašek, Pražák a Moro.

Na led se hráči dostanou 28. července a první ostrý střet je čeká po čtyřech dnech s favoritem ligy - celkem Mladé Boleslavi.

Zajímavé pozvání přišlo kadaňskému celku z dánského týmu Frederikshavn Whitehawks. V jeho vedení je čech dr. Justra, který právě severočeský klub pozval na třídenní turnaj. Kadaňský tým do Dánska odjede hned po utkání s Ústím nad Labem 24. srpna. V pátek se utká s pořadatelem z Frederikshavnu, v sobotu jej čeká Aalborg a v neděli je posledním soupeřem tým Rögle BK. Díky tomuto turnaji odpadá původně plánované přípravné utkání Kadaně v Berouně. Stejně tak byl zrušen zápas s kazašským mistrem z Karagandy.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM