Kadaň na Energetiky nevyzrála

Miroslav Lučan, Lukáš Souček | 17.08.2006 | |

Kadaň na Energetiky nevyzrála

Ke druhému utkání zajížděl kadaňský "A" tým na led Východočeských energetiků. Doposud se SK Kadaň v přípravě příliš nedařilo, zatím nepocítili vůni vítězství. Bohužel ani pátý přípravný zápas se zvítězit nepodařilo. Diváci dlouho čekali na vstřelenou branku, tu se podařilo vstřelit domácímu Koudelkovi až v 51. minutě, hostům se však odpovědět nepodařilo a na konec pečetil vydřené vítězství hradeckých střelou do prázdné branky Haluza - 2:0.

 
6.kolo, čtvrtek 17.8.2006
Královští lvi Hradec Králové - Sportovní klub Kadaň  2:0  (0:0,0:0,2:0)
Branky a nahrávky: 51. Koudelka (Hendrich), 60. Haluza. Rozhodčí: Kubeš. Vyloučení: 7:8. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 125(odhad).
Královští lvi Hradec Králové: Dušek - Toužimský, Lesák, Hendrich, Pazdera, Daňo, Nakládal Jakub - Volráb, Roubík, Potůček, Domin, Koudelka, Šebek, Haluza, Fišer, Suchý Pavel, Havíra, Šeda Jan.
Sportovní klub Kadaň: Slipčenko - Staněk, Loučka, Pospíšil, Lašek, Hlavatý, Kaltenböck, Chotáš, Hobl, Závada, Pospíšil, Kajer, Žák, Derfler, Metlička, Stavenský, Hlusička, Polanský, Diviš, Pražák, Kreuzman.

Komentář k zápasu

Hradečtí již letos počtvrté vyjeli na domácí led v zápasových dresech. Pro Kadaň to byl teprve druhý zápas na ledě soupeře. Hostům se ještě nepodařilo žádné utkání dotáhnout do vítězného konce, a tak se o to pochopitelně dnes se vší chutí snažili. Prvních čtyřicet minut ale patřilo oběma gólmanům, kteří si udělali z ledové plochy doslova království. Přihlížející fanoušci se tak dočkali první branky až 9 minut před sirénou, kdy střílenou přihrávku Hendricha usměrnil za Slipčenkova záda Martin Koudelka. Kadaňští měli v poslední dvacetiminutovce několik slibných šancí v přesilovce, ale Dušek své kvality dokázal na ledě prodat. Dalším, kdo se objevil na listině střelců byl Petr Haluza, jenž přes celé hřiště trefil prázdnou svatyni hostů. Časomíra v tu chvíli ukazovala 28 vteřin do konce zápasu, ve kterých už se nic neudálo a Kadaň tak na své první vítězství stále čeká.

Po 60 minutách hry následovaly nájezdy. Lukáš Daňo na Slipčenka nevyzrál, zatímco Roman Pražák chladnokrevně rozvlnil síť za zády Tomáše Duška. Ve druhé sérii proměnil bekhendový blafák Jaroslav Roubík a na druhé straně neuspěl Stanislav Stavenský, stejně jako všichni další účastníci penaltových rozstřelů. Ačkoliv bylo skóre po pěti sériích nerozhodné, oba týmy se s ním spokolily, a tak rozhodčí Kubeš utkání ukončil. Odveta mezi oběma týmy se do rozpisu přátelských utkání nevešla, a tak se Hradečtí potkají s Kadaní až v soutěži.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM