B - tým absolvoval soustředění na Měděnci

Miroslav Lučan | 25.06.2007 | |

B - tým absolvoval soustředění na Měděnci

Letní příprava se rychle blíží ke svému konci. Jednu z posledních tréninkových akcí úspěšně absolvoval B-tým SK Kadaň na nedalekém Měděnci. Víkendového soustředění se zúčastnilo pod vedením trenéra Františka Lukeše celkem 18 hráčů. Někteří hráči z pracovních či jiných důvodů neodcestovali.

 
Na soustředění odjeli hráči v pátek 22.6. v 16:00 hodin po vlastní ose. Nasedli na kolo a vydali se přes vesnici Hradiště, kolem nádrže Přísečnice, přes Kovářskou až k cíli ve Sport Hotelu na Měděnci. Hráči urazili celkem 32 km kopcovitého terénu. Na programu měli ještě fotbal a tenis, ale z důvodů nepřízně počasí se další sportovní činnost nekonala.

V sobotu dopoledne hráči trénovali na fotbalovém hřišti sprinty a odrazovou sílu, poté se přemístili do místní posilovny. Někteří jedinci si ještě dopoledne zpestřili fotbálkem.

Sobotní odpoledne byla nejspíše nejnáročnější z hlediska fyzické kondice. Hráči nasedli na Měděnci na kolo, směřovali směrem Přísečnice, Kovářská, Měděnec, Alšovka, kde tamni lyžařskou sjezdovku nejprve seběhlůi a poté vyběhli zpět nahoru a opět na kole udělali menší okruh, kdy se vrátili opět k Alšovce, kterou znovu běžecky zdolali. Někteří silnější jedinci si vše poté ještě jednou zopakovali. Po návratu na hotel a krátkém odpočinku se hráči vydali na chatu Nástup do plaveckého bazénu, kde relaxovali.

V neděli byl tým rozdělen do tří družstev a probíhali soutěže ve sprintu a obratnosti. Po obědě tým nasedl na kolo a odjel domů.

Společná fotografie:


Horní řada zleva: Radek Sláma, Milan Windisch jr., Pavel Michálek, Miroslav Svoboda, Karel Vrátník, Aleš Suk, trenér František Lukeš, Milan Klepsa, Lukáš Bartok, Jan Macháček, Miroslav Strunz. Dolní řada zleva: Petr Michálek, Václav Januška, Michal Zajíc, Petr Kalinovič, Richard Zajíc, Jakub Vaněk, Radim Svoboda, vespodu ležící Lukáš Hrubý.

Ohlasy hráčů:

Jan Macháček: Se soustředěním jsem byl velice spokojen. "Akorát mi na Alšovce chyběl vlek" (smích). Celkově si myslím, že letní příprava byla velmi kvalitní, určitě jsou znát zkušenosti trenéra Lukeše. Myslím si, že se letní příprava projeví i na ledě.

Michal Zajíc: Byl jsem velice spokojen se soustředěním. Líbilo se mi sestavení tréninkových jednotek, což doplnilo velmi příjemné zpestření v podobě bazénu na Nástupácké „chatě“. Myslím že velké díky patří hlavně koučovi a vedoucímu, kteří pro nás tohle soustředění připravili. Navíc se tým, ještě víc stmelil, věřím že nám to v sezóně pomůže.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM