Výzva fanouškům

Miroslav Lučan | 28.06.2007 | |

Výzva fanouškům

Tým našich hokejistů A-mužstva SK Kadaň letos odehraje jubilejní 10.sezónu v 1.hokejové lize, která změnila hrací systém a pro kadaňský tým je to jednoznačně reálná šance proklouznout do play-off. K tomu by ale potřebovali trochu pomoci. Sami jistě dobře víte, že před dobrou atmosférou, kterou vytvoří diváci se hráčům hraje o hodně lépe než před hrstkou diváků, kteří mlčí, maximálně jim nadávají nebo polévají různými tekutinami. Před fanoušky, kterých nemusí být hned stovky, ale stačí, když jich bude pár desítek, ale budou mohutně povzbuzovat se hraje jinak, jejich výkon totiž rapidně stoupá nahoru. Ale hlavně také ví, že je pro koho hrát.

 
Do další sezóny nastoupí tým, který chce v Kadani hrát a něco dokázat. Je to mladé, ale velmi ambiciózní mužstvo, které nejednou ukázalo, že hokej hrát umí a nyní jim srdíčko tluče za SK Kadaň. Mužstvo juniorů dvakrát po sobě hrálo baráž o extraligu a mnozí tímto výběrem prošli až do nynějšího A-týmu.

Když vzpomeneme na léta, kdy Kadaň bojovala ve 2.lize, kolik chodilo diváků a určitě se nehrál hokej tak kvalitní jako nyní, tak je škoda, že poslední dobou na zimní stadion nenajde cestu skoro nikdo. Poslední sezóny určitě výsledkově diváky moc nenadchly, ale každý si musí uvědomit, že hrát druhou nejvyšší, profesionální soutěž je finančně dosti náročné a pro město jako je Kadaň obzvlášť, vždyť jsme nejmenší město, které hraje profesionální soutěž.

Fanklub tu již v minulosti existoval, měl dost členů na to, aby dokázal udržet na stadioně atmosféru, pořádali se výjezdy na utkání k soupeřům s podporou klubu. Myslím si, že i dnes v době, kdy potřebuje kadaňský tým pomoc od fanoušků, by se několik desítek lidí našlo.

Už nyní je zde pár fanoušků, kteří to se založením fanklubu myslí vážně, nejsou to jen ledajací puberťáci, ale potřebují, aby se k nim přidalo co nejvíce lidí.

A jeden z řad fanoušků, Radek Doležal, kontaktoval redakci, aby mu pomohla prosadit jeho myšlenku nového Fanklubu SK Kadaň.

„ Je jedno jestli Vám je 13 nebo 60 let, jestli jste ženského či mužského pohlaví, hlavní je myšlenka vytvoření domácího prostředí pro náš tým – tým SK Kadaň “.

Kdo se chcete přidat tak pište na následující kontakty :

Email: r.d.k@email.cz
ICQ : 293243672

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM