Kadaň veze cenný bod od Rebelů

Miroslav Lučan | 09.01.2008 | |

Kadaň veze cenný bod od Rebelů

K veledůležitému utkání 34.kola zajížděl A-tým SK Kadaň na led HC Rebel Havlíčkův Brod. Oba tým nutně potřebovaly bodovat. První třetina přinesla spíše nervózní hokej, kdy se bojovalo o každý metr ledu. Ve druhé třetině se hra zlepšila, obě mužstva si vytvořila slibné šance, ale ani v prostřední části se diváci branky nedočkali. Ve třetí třetině byl k vidění opět zarputilý hokej. Kadaňští si sice v závěru vytvořili tři velké šance, které však nedokázali využít. V základní hrací době se nerozhodlo, na řadu přišlo prodloužení, ve kterém se diváci branky konečně dočkali, ke vší smůle však do sítě za Hanuljaka, jediným střelcem utkání se stal Aleš Jelínek, když dorazil odražený puk za bezmocného kadaňského brankáře. Kadaň tak veze bod za porážku 1:0 v prodloužení.

 
34.kolo, středa 9.1.2008
Havlíčkův Brod - Sportovní klub Kadaň  1:0p  (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Branky: 64. A. Jelínek (Kubeš).
Rozhodčí: A. Jeřábek - Kreuzer, Polonyi.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Diváci: 950.
Střely na branku: .
Průběh utkání: 0:0,1:0.
Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Vyhlídal, A. Jelínek, Procházka, Šulc, Borůvka, Jebavý, Kadlec - Hodek, Čermák, Borovanský - Kubeš, P. Jelínek, Sklenář - Endál, Dušátko, Varga - Třetina, Stromko, Kreuzer - Ondráček.
Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (Stejskal) - Spitzer, Mašek, Brňák, Schmidt, Pospíšil, Hlubuček, Chotaš, Hlavatý - Kadlec, Fink, Chyba - Buďa, Kazatel, Kajer - Pražák, Jan Bauer, Jakub Bauer - Kýhos, Veverka, Hlusička.

Komentář k zápasu

připravujeme
Miroslav Lučan
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM