FANOUŠCI - ZAMYSLETE SE NAD SEBOU !

Miroslav Lučan | 12.02.2008 | |

FANOUŠCI - ZAMYSLETE SE NAD SEBOU !

Na dnešní odpoledne bylo naplánováno SETKÁNÍ S FANOUŠKY, kterého se zúčastnilo vedení SK Kadaň, trenéři, za projekt 3K Milan Vacke, hráče zastupovali Patrik Fink a Tomáš Polanský. Bohužel však k překvapení zúčastněných nikdo další nepřišel. Debatovat se mělo na téma budoucnost kadaňského hokeje, o projektu 3K a dalším.

Rádoby fanoušci se ukázali, jak jim na týmu záleží a viděli to i hráči, kterým do zpěvu moc nebylo, když vidí, kdo za nimi vlastně stojí.

Jako fanoušci pořád chcete nějaké výhody, pořád srovnáváte náš tým s Chomutovem, ale v Chomutově na setkání s hráči přijde minimálně 60 lidí. Když pro vás vedení cokoli udělá, ať je to vstup zdarma, nabídka autobusu či cokoli jiného, NEVÁŽÍTE SI TOHO. Jediné co dokážete, tak kritizovat, kdo a co udělal a dělá špatně.

Nikdo nečekal, že vás přijde několik desítek, ale ta jediná desítka aspoň přijít mohla. Hráči i funkcionáři by viděli, že má nějaký smysl tady něco budovat.

Blíží se play-off, do kterého se náš mladý tým dostal po dlouhých šesti sezónách, ačkoli jim nikdo nevěřil. A nyní jste jim ukázali podporu jakou ve vás mají. V době, kdy jí možná nejvíce potřebovali. Vžijte se do krve hráčů, jak jim nyní asi je !

S pozdravem redakce a všichni zúčastnění

 
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM