Kadaňští změří síly s GAZPROM ORENBURG

Miroslav Lučan | 28.07.2008 | |

Kadaňští změří síly s GAZPROM ORENBURG

Další prvoligová sezóna se kvapem blíží, po náročné suché přípravě se hráči již připravují na ledě. Prvním soupeřem A-týmu SK KADAŇ bude v úterý 29.7.2008 od 16:45 hodin na stadionu v Ostrově nad Ohří ruský celek GAZPROM ORENBURG.

 
Hokejisté Gazprom Orenburg jsou účastníci druhé nejvyšší soutěže Ruska. V loňské sezóně byli nováčky a se soutěží se seznamovali. Tým pod vedením českého trenéra (Jiří Čelanský) se umístil na 14.místě ze 16.

Trenéři Jiří Čelanský a Roman Tolokonnikov mají k dispozici poměrně mladý kádr, který dokáže potrápit nejdenoho silného soupeře.

Kadaňským tým si již jednou v minulosti s Gazpromem změřil síly. Bylo to loni v rámci soustředění rusů v Ostrově nad Ohří. Po výborném výkonu kadaňští zvítězili v poměru 4:1 (2:0,1:1,1:0), o branky se podělili Hlusička, Kýhos, Fink a Duba.

I v následujícím utkání můžeme čekat klasický ruský rychlý hokej okořeněný tvrdostí.

Utkání se bude hrát na 4x20 minut a do hry se zapojí všichni kadaňští hráči.

Předpokládaná sestava SK Kadaň

Hanuljak (Tichý) -- Kramár, Szakal - Kocek, Pospíšil - Masek, Spitzer - Zmeškal, Boguský (Palubjak) - Šíp, Boušek, Stehlík - Chyba, Fink, Zika - Kajer, Derfler, Kadlec - Freiberg, Ton, Pražák (Rybecký, Krpenský).

Z kádru GAZPROM ORENGURG

brankáři:
Ageieev, Faizov, Nugumanov
obránci:
Zlobin, Sergeev, Nikishov, Miroshnikov, Yakovlev, Bryukhov, Nurgaliev, Nikulin, Khairedtinov, Nesterov, Korolev, Ignatov
útočníci:
Elagin, Makarov, Tokarev, Siraev, Kachaev, Loginov, Voloshin, Zaitsev, Butorin, Simonov, Golubnichy, Shigapov, Kochegarov, Dolgikh, Obrezha, Skorykh, Vafin
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM