Sezóna 2020/2021 slovy Petra Klímy

Sabina Nováková | 09.06.2020 | |

Sezóna 2020/2021 slovy Petra Klímy

K a d a ň - Přípravy na sezónu 2020/2021 jsou v plném proudu, a proto jsme se na podrobnosti zeptali generálního manažera Petra Klímy. Do Chance ligy se přihlásilo všech devatenáct týmů a po třech letech bude opět sestupová. Nově se v ní představí Rytíři z Kladna a druholigové týmy ze Šumperka, Kolína a Vrchlabí.

 

Jak bude v nové sezóně vypadat kadaňský A-tým?

Po uplynulé sezóně jsme museli udělat větší řez kádrem. Nabyl jsem dojmu, že hráči, kteří tu s námi byli, se naučili prohrávat - to bychom chtěli změnit. Proto do příští sezóny zůstane zhruba pět hráčů z loňského týmu, zbytek obměníme.

Budete i nadále sázet na mladé hráče?

Ano. Budeme mít mladý tým, který bude doplněný několika zkušenějšími a staršími hráči. Ti tým povedou a mladí hráči v nich budou mít opory.

Můžete prozradit konkrétní jména?

Konkrétní jména zveřejníme před nástupem na led, ale tým už máme téměř hotový. Jedná se o dvacet pět hráčů a tři brankáře. Všichni mají v současné době individuální přípravu. První společný sraz máme naplánovaný na neděli 26. července, kde si společně s trenéry a týmem vše probereme. Zároveň ubytujeme hráče, kteří nejsou z Kadaně nebo okolí. V pondělí půjdeme společně poprvé na led a začneme se připravovat na sezónu.

Kolik máte v plánu přípravných zápasů?

Přípravné zápasy dolaďujeme. V současné době jich máme přibližně osm - hrát budeme s prvoligovými kluby z okolí, jako jsou Litoměřice nebo Ústí nad Labem. Tradičně se v přípravě utkáme také s druholigovými Klatovy. V plánu máme také zápas s extraligovým týmem. Jakmile vše termínově sladíme, budeme o rozpisu informovat.

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM