S Lukášem Hronkem utvoří gólmanské duo Kamil Jarina!

Michal Miškovský | 01.07.2009 | |

S Lukášem Hronkem utvoří gólmanské duo Kamil Jarina!

K a d a ň – Sportovní klub Kadaň má již jasno o své brankářské dvojici pro příští ročník první hokejové ligy. Vedle Lukáše Hronka počítá vedení klubu také se službami Kamila Jariny, s nímž dnes podepsalo smlouvu. Zkušený brankář po sezoně 2007/2008 přerušil kariéru, nyní se však chystá na návrat do prvoligových bojů. Nebude to však v dresu Komety Brno, kde naposledy působil a která mezitím odkoupila extraligová práva, nýbrž ve žluto-černých barvách Kadaně.

 

Mostecký rodák se poprvé objevil v nejvyšší české soutěži už v sezoně 1996/1997 v barvách Litvínova. V rodných severních Čechách strávil dlouhé roky. Několik ročníků totiž odchytal v Chomutově a během toho se mihl i v extraligových Karlových Varech. Pro sezonu 2004/2005 se vrátil do Litvínova, kde až na krátké zlínské angažmá působil také o rok později. V ročníku 2006/2007 navlékl v pěti zápasech dres Kadaně, ale převážnou část sezony strávil ve slovenském Popradu.

Podobně různorodý scénář měla pro Jarinu i sezona 2007/2008. Extraligu chytal krátce v Plzni a poté vypomáhal tehdy ještě prvoligové Kometě. Když už se loni zdálo, že v moravské metropoli bude pokračovat, přišla nevídaná věc. Nově podepsanou dvouletou smlouvu totiž vedení Brněnských po třech týdnech rozvázalo kvůli Jarinovým problémům s třísly, které při podpisu kontraktu zatajil. Zkušený strážce svatyně se v návaznosti na to rozhodl pro roční přerušení kariéry. Nyní se mezi tři tyče vrací.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM