Kadaňský A-tým již vyjel na led

Jindřich Poledna | 26.07.2011 | |

Kadaňský A-tým již vyjel na led

Od neděle 24. července jsou hráči po dovolené a začal jim boj o místa v sestavě. V kádru je 28 borců do pole a tři brankáři. Momentálně trénují dvoufázově, v době přípravných zápasů je čeká také trochu volnější režim. Kdo se tedy pere o místo v sestavě?

 
"V kádru máme momentálně 28 hráčů do pole a tři brankáře," prozradil kadaňský manažer František Wágner. "Ke Kamilu Jarinovi se v tréninku připojili i Jan Kaššák s Erikem Štěrbou", dodal Wágner. Složení týmu pro přípravu klub avizoval již začátkem června, úplně z ní zmizel jen Karol Csanay, který se s klubem nedohodl. Martin Kalinovič se již na přípravu přestěhoval do sousedního Klášterce nad Ohří.

"Od neděle trénujeme dvoufázově, na dvě skupiny. Ta první je mimo led - v posilovně, na spiningu, kruhovém tréninku nebo běhání na schodech, druhá je na ledě," popsal trénink hlavní lodivod Antonik. "Jedeme podle osvědčených metod, chceme kluky držet v kondici a dát jim možnost se sehrát, ale zatím jsme na začátku, máme za sebou teprve 3 tréninky na ledě," dodal trenér. Kadaňský tým teď může trénovat na 5 pětek, protože Račuka s Chloubou si půjčil sousední Chomutov a na úterním tréninku se zranil Fiala. Ten tak přijde o první "malý zápas", kdy si hráči konečně zahrají hokej mezi sebou. Na dnešní odpoledne se tak všichni těšili.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM