Kadaň veze cenné tři body z Benátek

Miroslav Lučan | 06.10.2008 | |



Pokud si kadaňští nechtěli nechat utéci soupeře před sebou v tabulce, museli dnes naplno bodovat. K utkání také tak přistoupili, soustředili se na obranu, nechtěli se nechat zbytečně vylučovat. Černožlutí se dostali do vedení z dvojnásobné početní výhody, úspěšným střelcem byl ZIKA. Benátečtí hokejisté na začátku druhé třetiny také z přesilovky vyrovnali, DERFLER však našel rychle odpověď. Po druhé přestávce kadaňští nádheně sehráli další přesilovku a FINK vnesl klid na hostující hole. Pět minut před koncem vidělo 255 diváků zajímavou situaci, domácí odvolali gólmana, ale DERFLER je chladnokrevně ztrestal. Po dvaceti vteřinách však domácí snížili, opět odvolali brankáře a znovu inkasovali, Patrik FINK v poslední minutě pečetil na konečných 2:5 pro SK Kadaň.

 

Chyba 404: Stránka nebyla nalezena

Je nám líto, ale požadovaná stránka na webu www.skkadan.cz není k dispozici. Je možné, že stránka byla odstraněna, přejmenována nebo není dočasně dostupná. Je rovněž možné, že jste udělali chybu v URL adrese.

Pokud hledáte něco konkrétního, doporučujeme vrátit se na hlavní stránku prezentace - www.skkadan.cz. Pokud se domníváte, že se jedná o naši chybu, kontaktujte nás.

Děkujeme.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM