První domácí soupeř - HC SLOVAN LOUNY

Miroslav Lučan | 24.10.2008 | |

První domácí soupeř - HC SLOVAN LOUNY

Po třech utkáních na ledě soupeře se představí domácímu publiku B-tým SK Kadaň. Na kadaňský zimní stadion přijede HC SLOVAN LOUNY. Tradiční rival je na třetím místě tabulky a z Kadaně nebude chtít odjet s prázdnou. Úvodní buly bude vhozeno v neděli 26.10.2008 v 18:00 hodin. V domácí brance domácích bude stát Rudolf Tichý, který nedostává příležitost v A-týmu.

 

Stav kádru HC Slovan Louny

Kádr se od toho loňského příliš nezměnil, mezi nové tváře se zařadil útočník Adam Coubal, po roce pauzy se do útoku vrací Vladimír Pilař a z juniorky přichází útočníci Martin Vimr, Dominik Prokeš a gólman Tomáš Charvát. Trenérem zůstal Zdeněk Lavička a asistent Jaroslav Kovařík.

Cíl sezóny 2008-2009

Po sestupu z druhé ligy se Louny marně pokouší několik sezón o návrat do třetí nejvyšší soutěže. Ani v té letošní to nevypadá o nějaký zázrak. Vedení by bylo rádo za umístění na předních příčkách tabulky.

Odehraná utkání

Lounští sehráli v soutěži již 4 utkání, z nichž 2x zvítězili, jedenkrát musely o jejich vítězství rozhodnout až samostatné nájezdy, jedenkrát odjeli odešli poraženi.
HC Louny      - HC PK Vřesová  6:3
HC Louny      - Matonni Ostrov 4:7
HC Litoměřice - HC Louny       6:7sn
HC Louny      - Cheb 2001      7:5
V tabulce jsou zatím na 2.místě právě za SK Kadaň B, na který ztrací 1 bod, ale mají o jedno odehrané utkání více.

Vzájemná utkání

V loňské sezóně se spolu týmy utkaly celkem 4x. Na domácím ledě nejprve remizovali 1:1 a poté dokonce prohráli 4:7. Na ledě soupeře se jim dařilo o poznání lépe, v prvním utkání vyhráli 3:4 a v posledním kole v bitvě o konečné druhé místo zvítězili vysoko 4:9.

Předpokládané sestavy

SK Kadaň B:
Tichý Rudolf (Svoboda) -- Sláma, Chotaš, Strunz, Michálek Petr, Tichý, Holan, Karbula, Neprášek, Kaše, Januška, Hubínek, Wágner, Bartók, Hrdlička, Toman, Žilík, Chmel.
HC Slovan Louny:
Charvát (Groh) -- Městka, Sak, Červíček F. , Lenkvik J., Princ, Trefný -Petrlík, Vaic, Gebelt, Vacek, Vojtěchovský, Csonka, Svoboda ml., Zetka, Veselý, Krebs, Červíček J., Hemiš.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM