Kadaňský time-out

Miroslav Lučan | 08.02.2009 | |

Kadaňský time-out

Před osmifinálovými zápasy s Hradcem Králové vyšel občasník kadaňský Time-out. Je to barevný magazín plný zajímavého hokejového čtení. Chtěli bychom se Vám tímto odvděčit za zájem, který kadaňskému hokeji projevujete. Ale pozor, magazín Vám nepřináší pouze zajímavé čtení, ale také velkou šanci získat jednu z pěti permanentních vstupenek na sezónu 2009/2010 a k tomu kadaňskou šálu úplně zadarmo. Při prvním utkání nového ročníku bude vylosováno celkem pět šťastlivců, kteří dárky od SK Kadaň okamžitě obdrží. Občasník je k dispozici na pokladně zimního stadionu a v sázkové kanceláři Fortuna u zimního stadionu za pouhých 20,- Kč.

 
V tomto úvodním čísle Vám přinášíme obsáhlý rozhovor s Tomášem Polanským, který kadaňské prostředí zná naprosto dokonale. Společně s námi můžete také zavzpomínat na nejslavnější kadaňská vítězství. Váš pokoj vyzdobí plakát kadaňské brankářské jedničky Miroslava Hanuljaka a sběratelé jistě ocení podpisové kartičky.

V budoucnu bychom se s Vámi prostřednictvím barevných stránek klubového magazínu chtěli setkávat možná co nejčastěji.

Nezapomeňte, že magazín je slosovatelný, díky kterému je možno vyhrát pět permanentních vstupek a klubové šály. Proto si magazín schovejte a na první domácí utkání v novém ročníku si jej přineste sebou.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM