V přípravě změří kadaňský tým síly s celkem jedenácti soupeři

David Nováček | 17.05.2009 | |

V přípravě změří kadaňský tým síly s celkem jedenácti soupeři

K a d a ň - Přípravném období je v plném proudu, hráči se pod taktovkou trenéra Gudase a Recha každý všední den poctivě potí na nejrůznějších sportovištích. Přestože doba než se všichni přesunou na ledovou plochu je stále poměrně daleko, už nyní víme s kým se černožlutí střetnou v přípravných duelech.

 

Letní utkání, která prověří připravenost místních hokejistů, jsou naplánována tradičně dle modelu z předchozích let. Kadaňští hokejisté se potkají s tradičními soupeři z 1. ligy, prvoligovým nováčkem z Tábora, ruským Orenburgem a také s partnerskými týmy Klášterce a Chomutova.

Období přípravných utkání odstartuje třetí srpnový den v Ostrově nad Ohří, kde se kadaňský tým potká s ruským Gazprom Orenburg. Ruské mužstvo tráví v Ostrově nad Ohří pravidelně svoje letní soustředění, s Kadaní se Orenburg utkal již v loňské přípravě. Tehdy utkání hrané na čtyři čtvrtiny vítěze nemělo. Skóre se zastavilo na stavu 2:2.

Během jednoho měsíce pak Kadaň sehraje dalších deset utkání, ve kterých bude pilovat herní dovednosti. Mužstvo vedené trenérem Gudasem s zakončí přípravná utkání 3. září na ledě Tábora. Přehled všech přípravných utkání naleznete v sekci ZÁPASY. Časy začátků budou dodatečně upřesněny, změna v programu je vyhrazena.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM