Pořiďte si permanentní vstupenku a s ní celou řadu výhod navíc!

David Nováček | 31.07.2009 | |

Pořiďte si permanentní vstupenku a s ní celou řadu výhod navíc!

K a d a ň - Zhruba za dva týdny si budete moct pořídit permanentní vstupenku na domácí utkání SK Kadaň v nové prvoligové sezóně. Permanentkáři mohou letos počítat s několika zajímavými bonusy. Padesátka nejrychlejších obdrží k permanentce zdarma pletenou klubovou šálu, všichni pak tři volné vstupenky na hokej do Klášterce nad Ohří a do Chomutova.

 

Permanentní vstupenka bude v prodeji od 13. srpna, kdy kadaňští hokejisté přivítají na svém ledě v přátelském utkání berounské Medvědy. Zakoupíte ji v pokladně zimního stadionu a její cena bude 700 Kč.

Všichni permanentkáři se mohou těšit na zajímavý bonus v podobě několika volných vstupu na druhou ligu do Klášterce i na stadion partnerského týmu z Chomutova. Na oba stadionu obdržíte společně s permanentkou tři volné vstupenky. K tomu ještě navíc každý permanentkář získá dárkový certifikát a produktový katalog společnosti ISOline.

A to nejlepší nakonec! Prvních padesát nakupujících získa také krásnou pletenou šálu SK Kadaň v hodnotě 249 Kč zcela zdarma. Takže neváhejte a 13. srpna utíkejte do pokladny a zajistěte si hokej na celý rok!

Permanentka platí na základní a nadstavbovou část. Neplatí na případné playoff.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM