Benátky přijedou do Kadaně s cílem zakušení první letošní výhry

Jakub Coufal | 10.08.2009 | |

Benátky přijedou do Kadaně s cílem zakušení první letošní výhry

Po zdárném započetí přípravy na kluzištích soupeřů se kadaňští hokejisté představí také na svém ledě. Do královského města zavítá v letních parných dnech prvoligový zástupce z Benátek nad Jizerou. Celek spolupracující s extraligovým Libercem skončil v loňském ročníku na 12. místě, pouze bod za Severočechy. Proto se dají i v letošním roce očekávat vyrovnané a tvrdé bitvy, což může naznačit právě přípravný duel obou aktérů. Zahájení klání je naplánováno na úterý 11. srpna od 17:00 v Kadani.

 

Letní příprava soupeře

Na chlup stejný počet zápasů jako Kadaň stihli odehrát hráči Benátek. Jediným úspěchem se doposavad stala domácí remíza 3:3 s Berounem v posledním přípravném dění. Kadaňského soupeře mohl mrzet především fakt, že nedokázal udržet tříbrankový náskok. Předchozí 2 měření sil ve Vrchlabí a Mladé Boleslavi byly zakončeny s negativním výsledkem.

Sestava z posledních zápasů

Stejskal (Blažíček) - Hobza, Tondr M., Lukáč, Hrach, Mrkvička, Ton, Hataš, Muller - Kopic, Skořepa, Bauer Jan, Kudrna, Kazatel, Šinkovič, Hudíček, Ciupa, Jaroš, Pabiška M., Krupka M., Nevyhoštěný, Tondr L., Kica, Vařecha

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM