V Kadani se předvedou Benátky, které venku umějí

Jakub Coufal | 17.11.2009 | |

V Kadani se předvedou Benátky, které venku umějí

Ačkoliv Kadaňští v minulém kole v Šumperku sahali po bodech, přesto nakonec přijeli s prázdnou. Šanci napravit nezdar dostanou Severočeši proti soupeři, který na hřištích soupeřů příliš bodů nezanechává. Do královského města přijíždějí na vizitu hokejisté Benátek nad Jizerou, kteří v úvodním vzájemném klání těsně vyhráli. Černožlutí se před vlastním publikem rozstříleli a útočnou taktovku budou chtít držet i nyní. Duel začíná ve středu 18. listopadu v 18:00 v Kadani.

 
SK KADAŇ – HC BENÁTKY NAD JIZEROU
21. kolo 1. ligy – středa 18. listopadu 2009 - 18:00
HC Benátky nad Jizerou 1. liga
Průběžné pořadí 10. (25 bodů)
* Celková bilance 5-5-0-10
* Bilance doma 2-3-0-5
* Bilance venku 3-2-0-5
Nejvyšší výhra 2:6 (v Chrudimi)
Nejvyšší prohra 7:2 (v Olomouci)
Nejproduktivnější hráč Petr Kica (7+6)
Nejlepší střelec Petr Kica (7+6)
Nejvíce asistencí Martin Krupka (1+10)
Úspěšnost gólmanů Jiří Stejskal (91,88%)
Průměr obdržených branek Jiří Stejskal (2,75)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Benátek

Lehký soupeř na Kadaňské rozhodně nečeká. Partnerský tým Liberce předvádí na cizích kluzištích velice kvalitní výkony, právem je na 5. místě v tabulce venkovních klání. Na vlastní oči se o tom přesvědčili například hráči Jihlavy, či Znojma, kteří před vlastním publikem sledovali radost Benátek z triumfu. Pokud se takovým způsobem bude Benátkám dařit dál, nemusí nutně zůstat jen u 10. místa ve vyrovnané tabulce.

Poslední ligová klání:

16. kolo: BNJ - CHR 1:4
17. kolo: ZNO - BNJ 1:3
18. kolo: BNJ - CHM 2:4
19. kolo: JIH - BNJ 1:4
20. kolo: BNJ - HBR 3:2pr.

Vzájemná klání

První střetnutí soupeřů přišlo v 6. kole, po vydařené výhře nad Šumperkem. Aktivita Kadaně v první části zápasu se jí vyplatila, když se dostala do nadějného dvoubrankového náskoku. Avšak opačná půle duelu byla plně v režii Benátek, které plně využily nepozornosti v černožluté obraně a postupně nasázely 3 branky do sítě hostů. Kadaň se ani v závěru nezmohla na odpověď, proto přijela bez bodu a s prohrou 3:2.

Sestavy z posledních utkání:

HC Benátky nad Jizerou:
Stejskal (Nedvídek) - Drábek, Vála, Kajínek, Mrkvička, Kolmann - Bárta, Hudíček, Skořepa, Weiss, Kazatel, Krupka, Pabiška, Jech, Kica, Loskot, Urban, Kopic

SK Kadaň:
Jarina, (Závorka) - Ťupa, Brňák, Schmidt, Szakal, Spitzer, Hlubuček, Zmeškal, Kloz - Balázs, Charousek, Boušek, Polanský, Bursík, Pražák, Rohan, Bauer, Zucker, Malát, Freiberg, Fábry

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM