Cíl mise v Táboru nemůže být jiný. Je třeba získat body.

Jakub Coufal | 01.12.2009 | |

Cíl mise v Táboru nemůže být jiný. Je třeba získat body.

Souboj dvou celků, které mají stejný počet bodů, slibuje střetnutí v Táboře. Kadaňští se tak zúčastní vyrovnaného boje, jenž musí rozhodnout, který tým bude po 26. kole před svým soupeřem. Severočeši v posledních zápasech předvádí aktivní hru, ale je potřeba i pravidelný zisk bodů. Právě možnost odvety za smolnou prohru v domácím duelu by měla být pro Kadaňské hybnou silou v dobývání sídla Kohoutů. Důležitý zápas se uskuteční 2. prosince od 18:00 v Táboře.

 
HC TÁBOR – SK KADAŇ
26. kolo 1. ligy – středa 2. prosince 2009 - 18:00
HC Tábor 1. liga
Průběžné pořadí 15. (27 bodů)
* Celková bilance 8-1-1-15
* Bilance doma 5-1-1-5
* Bilance venku 3-0-0-10
Nejvyšší výhra 5:2 (doma 3x)
Nejvyšší prohra 6:2 (v Jihlavě)
Nejproduktivnější hráč Zdeněk Šperger (6+9)
Nejlepší střelec Jaroslav Kocar, David Nedorost (7+4)
Nejvíce asistencí Zdeněk Šperger (6+9)
Úspěšnost gólmanů Josef Kučera (89,42%)
Průměr obdržených branek Josef Kučera (3,05)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Kohoutů

Táboru se v poslední době příliš nedařilo, důsledkem byl pokles až na 15. místo. Přesto Kohouti doma hrát umějí a většinu soupeřů zle potrápí. Důkaz by mohli podat hráči Znojma, kteří si domů odvezli hned 5 branek. Kadaň se může motivovat faktem, že svému sokovi v minulém vzájemném klání na domácím ledě podlehla.

Poslední ligová klání:

21. kolo: CHR – TAB 3:0
22. kolo: TAB - ZNO 5:2
23. kolo: CHM - TAB 5:3
24. kolo: TAB - JIH 2:3sn.
25. kolo: HBR – TAB 3:1

Vzájemná klání

Severočeši v 1. duelu od samého úvodu působili malátným dojmem, hře chyběla dostatečná snaha a nasazení. Z prodlužování střelecké impotence Kadaně začali Kouhouti těžit branky. Za stavu 0:2 už mělo být zřejmě rozhodnuto, ale Kadaňští si v poslední třetině vybrali alespoň jednu desetiminutovku, ve které působili jako kvalitní prvoligový tým. Po vyrovnání na 2:2 však přišla další chyba vzadu a Tábor si po dobrém výkonu odvezl plný počet bodů za výhru 2:3.

Sestavy z posledních utkání:

HC Tábor:
Kučera - Lukáč, Poživil, Havran, Černý, Jank, Kudrna (Kanov) - A. Padělek, Červený, I. Padělek - Nedorost, Šperger, Kocar - Kuchejda, Štrba, Rob - Ferebauer, Mrkvička, Stejskal (Matušík)

SK Kadaň:
Jarina - Ťupa, Zmeškal, Schmidt, Szakal, Kloz, Hlubuček, Spitzer, Prošek, Gombár, Charousek, Boušek, Balázs, Trochta, Polanský, Malát, Freiberg, Tauš, Bauer, Bursík, Ton

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM