Měsíční hostování chomutovských hráčů. Do Kadaně míří útočníci Domin, Míka a Fiala i obránce Révay

Tisková zpráva | 01.01.2010 | |

Měsíční hostování chomutovských hráčů. Do Kadaně míří útočníci Domin, Míka a Fiala i obránce Révay

K a d a ň - Hned čtveřice chomutovských hokejistů bude formou měsíčního hostování působit v partnerské Kadani. Do posledního lednového dne pomohou Kadaňským útočníci Domin, Míka, Fiala a obránce Révay. Opačným směrem putuje útočník Tomáš Polanský, který bude bílomodrý dres oblékat také po dobu jednoho měsíce.

 

Pokud nepočítáme přesuny chomutovských hráčů těsně před startem letošního ročníku 1. hokejové ligy, jedná se o druhou rošádu mezi partnerskými kluby Chomutova a Kadaně. Již dříve totiž v Kadani formou měsíčního hostování působili útočníci Tauš a Trochta. Druhý jmenovaný se pak vrátil zpět do bílomodrého dresu.

Čtyři hráči na měsíc do Kadaně

Nyní na západ od Chomutova odchází hned trojice útočníků a jeden obránce. Útočník Domin, Míka a Fiala se v chomutovské sestavě pohybovali na hraně třetí a čtvrté formace. Centr Petr Domin nastoupil ke 32 utkání a připsal si zatím 11 kanadských bodů, Petr Míka pak absolvoval 29 duelů s bilancí dvou vstřelených branek a dvou asistencí. Dvaadvacetiletý Ondřej Fiala odehrál 27 zápasů se ziskem 8 bodů. V posledních dnech se Fiala léčil z nachlazení a v šesti duelech v sestavě chyběl.

Statný zadák Josef Révay si po roce znovu oblékne černožlutý dres, v Kadani totiž působil již v loňské sezóně. V té letošní nastoupil v základní chomutovské sestavě 31krát a třikrát přesně přihrával.

Do Chomutova útočník Tomáš Polanský

Opačným směrem, tedy po trase Kadaň - Chomutov, putuje útočník Tomáš Polanský. Pro něho se jedná již o tradiční přesun. Mezi Kadaní a Chomutovem pendluje už od sezóny 2005-2006. Loni vypomáhal také v extraligovém Kladně, kde ve skupině o udržení nastoupil k 9 zápasům a nasbíral slušných 5 kanadských bodů. V letošním ročníku nastoupil Polanský celkem k 27 prvoligovým utkáním a zaznamenal 10 bodů za 4 branky a 6 asistencí.

Všichni hráči budou v klubech působit formou měsíčního hostování, to znamená do konce ledna 2010. S posledním lednovým dnem končí přestupní termín a od února již nebudou možné žádné hráčské přesuny.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM