S Litoměřicemi netradičně od 11 hodin

Jindřich Poledna | 26.08.2010 | |

S Litoměřicemi netradičně od 11 hodin

Kadaňský tým se v noci vrátil z Písku a hned v pátek v 11hodin dopoledne odehraje další přípravu. Do Kadaně přijede celek Litoměřic.Prvoligový nováček je celkem nabuzený, v posledním přípravném zápase se Litoměřicím podařilo vyhrát v extraligové Litvínově 4:2. Na utkání, které se hraje netradičně dopoledne jsou zváni všichni fanoušci nejen kadaňského hokeje.

 
Novodobá historie litoměřického hokeje napsala svou nejslavnější kapitolu letos na jaře. Postup HC Stadión Litoměřice do první hokejové ligy a před několika týdny i otevření nové Kalich Arény exhibičním zápasem předznamenaly účast mužstva ve druhé nejvyšší soutěži České republiky.

Litoměřický hokej se chlubí několika slavnými odchovanci, například brankářem Hniličkou. A také hokejisty, kteří poté působili v Litvínově: Kamilem Krepsem a Martinem Škoulou.

Složení týmu:
Litoměřický trenér Jindřich Setikovský měl na začátku přípravy cekem celkem 32 hráčů. Zdravé jádro se brzy vykrystalizovalo a prvoligový nováček má zajímavou podobu. V obraně najdeme jména jako Macek, Kříž či Evan, v útočných řadách válí Horčička, Slížek, Šinágl, Tvrzník či Hlusička. Pokd se pozorný pozorovatel ponoří do historie první ligy, najde velkou podobnost s týmem berounských Medvědů. K týmu se naposledy připojili mladý útočník Slávie Tomáš Doležal, odešel však zkušený Vladimír Machulda.

Přípravná utkání:
3.8. Litoměřice - Slavia 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
5.8. Klášterec nad Ohří - Litoměřice 1:3 (0:0, 0:2,1:1)
10.8. Benátky n.J. - Litoměřice 2:4 (0:0,1:2,1:2)
17.8. Litoměřice - Tábor 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
19.8. Vrchlabí - Litoměřice 2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
24.8. Litvínov - Litoměřice 2:4 (1:2, 1:1, 0:1)

Soupisky z minulých utkání:
Litoměřice: Volke (Wegert) - Macek, Kolbaba, O. Kříž, Brož, Evan, Hillmich, Martinka, Kaltenböck - Horčička, Slížek, Doležal, Šinágl, M. Tvrzník, Hašek, P. Přeučil, Hlusička, Novák, T. Přeučil, Rindoš, P. Kříž
Kadaň: Jarina (Závorka), Všetečka, Hlubuček, Schmidt, Szakal, Trefný, Přindiš, Zmeškal, Mašek, Eiselt, Charousek, Boušek, Balazs, Bauer, Radulay, Ton, Freiberg, Kadlec, Rohan, Bursík, Hofmeister.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM