Porazíme Beroun i podruhé??

Jindřich Poledna | 05.09.2010 | |

Porazíme Beroun i podruhé??

Po velmi podařeném utkání v Ústí se Kadaň podruhé utkání s celkem Medvědů. Před týdnem se severočechům podařilo u Berounky zvítězit po nájezdech 3:2, středočeský tým ale od té doby zaznamenal změny v kádru, a tak nás bude čekat možná "tak trochu jiný soupeř". Předposlední přípravný zápas se odehraje v úterý 7.9. od 18 hodin a vy jej budete moci sledovat i pomocí onlinu.

 
Beroun ve čtvrtek 2. září sehrál další přípravný zápas, tentokráte v Táboře. Medvědi hráli bez zraněného Mocka, který si poranil proti Kadani mezižeberní svaly, v pracovní neschopnosti byli i Látal s Besserem. V brance odchytal utkání Filip Novotný, v obraně se představili Jebavý (Slávie) a Zacpálek (Sparta).

Beroun se ujal vedení, ale tým trenéra Kýhose zápas otočil ve svůj prospěch na 3:1. Medvědi se však nevzdali a dvěma brankami v posledních minutách vybojovali remízu 3:3. Středočeši pak měli více štěstí i v nájezdech a porazili tak dobře hrající Tábor 4:3.

Soupisky z minulých utkání:
Beroun: Novotný - Husák, Nedvěd, Jebavý, Zacpálek, Malý, Hertl, Jelínek, Višňák - Vlček, Kupec, Rudovský -Hašek, Luňák, Hafenrichter - Novotný, Pavel, Žalčík - Kafka, Karpov, Kotrba.
Kadaň: Závorka (Jarina) - Schmidt, Szakal, Trefný, Revay, Přindiš, Hlubuček, Všetečka, Mazanec - Balász, Bauer, Bursík - Ton, Mikšovic, Mužík - Eiselt, Kadlec, Radulay - Rohan, Mareček, Hofmeister.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM