Kadaň míří do Litoměřic

Karel Moulis | 08.09.2010 | |

Kadaň míří do Litoměřic

Poslední zápas letní přípravy změří své síly hráči Kadaně na ledě prvoligového nováčka z Litoměřic. První vzájemný zápas vyhráli hráči Stadionu 4:3, když dokázali během deseti minut druhé třetiny srovnat utkání na 3:3 a nakonec dát i vítěznou branku na konečných 4:3. Je tedy na žlutočerných, aby dokázali že také umějí hrát hokej, zápas se odehraje ve čtvrtek 9.9. od 18 hodin a vy budete moci sledovat zápas díky online přenosu.

 

Předešlá utkání Litoměřic

Od posledního utkání s Kadaní odehrály celkem 4 utkání, z toho vyšly vítězně dvakrát. Nejprve si dokázaly poradit s německým týmem Drážďan v poměru 4:3. Poté doma přivítaly Klášterec nad Ohří, který přijel s několika juniory v týmu, Litoměřice svému soupeři nasázely postupně 11 gólů, přičemž se soupeř zmohl na jediný úspěch. V dalším utkání jely za svým soupeřem za hranice státu do německého města Drážďany, odveta se jim příliš nepovedla a prohrály 3:2. V posledním zápase přivítaly na svém ledě Benátky nad Jizerou, soupeř přijel odčinit porážku ze svého ledu a to se jim povedlo, Benátky vyhrály poměrně hladce 3:0.

Soupisky z minulých utkání:

HC Stadion Litoměřice: Volke (Wegert) - Mizera, Hillmich, Vobořil, Šrámek, Stříteský, Macek, Brož, Martinka - Sklenář, Šinágl, Tvrzník - Novák, Kříž P., Jelínek - Heinisch, Slížek, Horčička - Doležal, Hlusička, Přeučil P.

SK Kadaň: Jarina - Schmidt, Szakal, Trefný, Révay, Mazanec, Hlubuček, Všetečka, Přindiš, Balázs, Bauer, Bursík, Rohan, Mikšovic, Boušek, Eiselt, Kadlec, Radulay, Ton, Fiala, Mužík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM