Kadaň míří do předposledního Tábora

Jindřich Poledna | 24.09.2010 | |

Kadaň míří do předposledního Tábora

Ve 4.kole se potkají dva celky, které v posledním zápase nevsítili ani branku. Kadaň prohrála 0:2 v Litoměřicích, Tábor dostal 4 kousky v Chomutově. Kohouti mají po třech odehraných kolech pouhé 2 body a jedině výhra nad Kadaní je může katapultovat do klidnějších vod středu tabulky. Kadani se v Táboře tradičně nedaří, v loňském ročníku se jí nepodařilo urvat Kohoutům ani bod. Zápas začíná v sobotu od 18 hodin a vy jej můžete sledovat pomocí online přenosu.

 
HC TÁBOR – SK KADAŇ
4. kolo 1. ligy – sobota 25. září 2010 - 18:00
HC Tábor 1. liga
Průběžné pořadí 15. (2 body)
* Celková bilance 0-1-0-2
* Bilance doma 0-1-0-0
* Bilance venku 0-0-0-2
Nejvyšší výhra 3:2sn (s Litoměřicemi )
Nejvyšší prohra 4:0 (v Chomutově)
Nejproduktivnější hráč Ivan Padělek (2+0)
Nejlepší střelec Ivan Padělek (2+0)
Nejvíce asistencí Milan Kostourek (0+2)
Úspěšnost gólmanů Jakub Čech (93,33%)
Průměr obdržených branek Jakub Čech (2,4)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Kohoutů

Tábor měl velmi těžké rozlosování na úvod, oba venkovní zápasy odehrál s favority ligy. Střelecky se Kohouti moc nepředvedli, a tak vedení přišlo s nápadem dovést do klubu Bronislava Andrese. Ten přichází z Vrchlabí a měl by v Táborě působit minimálně do konce tohoto roku. V kádru Tábora najdeme velkou spoustu osobností. Trenéři Kýhos a Györy se mohou spolehnout na kvalitní gólmanskou dvojici Jakub Čech – Dominik Halmoši, v obraně jsou ostřílení borci jako Kamil Černý, Jan Kudrna nebo Petr Zíb, sílu útoku mohou prezentovat Jaroslav Kocar, Milan Kostourek, Zdeněk Špergl nebo hvězda týmu Ivan Padělek.

První tři ligová kola:

1. kolo: UNL – TAB 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
2. kolo: TAB - LTM 3:2sn (1:1, 1:0, 0:1 – 0:0)
3. kolo: CHM - TAB 4:0 (0:0, 1:0, 3:0)

Vzájemná klání v minulém ročníku

Kadaň přivítala v loňské sezoně Tábor na svém ledě v 11.kole. Tehdy poslední celek ligy odjel se třemi důležitými body po vítězství 3:2 – vítěznou branku vsítil v 56.minutě Nedorost po hrubce kadaňské obrany. Odveta se konala ve 26.kole, ale Kadaň v zápase propadla. Po zbytečných chybách zadáků prohrála 1:3, čestný zásah si připsal Bauer. Tábor se stal soupeřem Kadaně v 1.kole playoff. Severočeši měli díky lepšímu postavení v tabulce výhodu domácího prostředí, což se ukázalo jako rozhodující. Oba celky byly na svých stadionech neporazitelné, Kadaň vyhrála pátý zápas 5:2, především díky poslední dvacetiminutovce, ve které přejela Kohouty 3:0.

Sestavy z posledních utkání:

HC Tábor:
Halmoši - Kudrna, Lukáč, Kanov, Havran, Černý, Zíb, Koktan - Nedorost, Šperger, Kocar, Török, Kostourek, Andres, Mrkvička, Padělek, Krätzer, Heřman, Červený, Ježek, Štrba

SK Kadaň:
Závorka - Schmidt, Szakal, Trefný, Révay, Hlubuček, Mazanec, Všetečka, Přindiš - Balázs, Bauer, Bursík - Rohan, Mikšovic, Boušek - Eiselt, Kadlec, Radulay - Ton, Fiala, Mužík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM