Rebelové nemají náš stadion rádi

Jindřich Poledna | 23.11.2010 | |

Rebelové nemají náš stadion rádi

Aktuálně čtvrtý tým ligy zavítá ve středu na náš zimní stadion. Hosté se sem moc netěší, z rozhovorů na jejich oficiálním webu je patrné, že na ně náš stánek působí depresivním dojmem. Kadaň má svému soupeři co vracet, prohru 2:3 ze začátku sezóny chtějí severočeši jednoznačně odčinit. Havlíčkův Brod je nabuzený, v minulém kole porazil Litoměřice 8:1, v brance se navíc objevil poprvé po svém zranění Stanislav Neruda a byl velkou oporou svého celku. Utkání začíná v 18 hodin a my pro Vás připravujeme online přenos.

 
SK Kadaň – HC Rebel Havlíčkův Brod
21. kolo 1. ligy – středa 24.11.2010 - 18:00
HC Rebel Havlíčkův Brod 1. liga
Průběžné pořadí 4. (38. bodů)
Celková bilance 10 vítězství, 2 výhry v pr., 4 prohry v pr. , 4 prohry.
Nejvyšší výhra 8:1 (s Litoměřicemi)
Nejvyšší prohra 4:8 (v Ústí)
Nejproduktivnější hráč Miroslav Třetina (6+12)
Úspěšnost gólmanů Jaroslav Suchan (90,71 %),
Průměr obdržených branek Jaroslav Suchan (3,22),

Havlíčkův Brod v číslech

Havlíčkův Brod se pyšní 18ti plusovými body ve skóre, dal totiž 82 branek a dostal jich jen 64. Celek, který těží především ze spolupráce s pražskou Slávií relativně dobře šlape, i když se extraligovému celku tolik nedaří. Z venku získal Brod z deseti zápasů 13 bodů, což je docela slušná bilance, v tabulce venkovních utkání patří Rebelům 4.místo.

Kadaň v 6.kole smolně prohrála v Brodě 2:3, když vyrovnané utkání rozhodl v 58. minutě Ondráček, domácí dokázali zápas otočit ze stavu 1:2 na vítězných 3:2 v poslední třetině.

Na koho si dát pozor

Nejproduktivnějším hráčem HC Rebel Havlíčkův Brod je Miroslav Třetina s 18 kanadskými body. Pozor si musí dát Kadaň i na jeho parťáky z útoku Vojtěcha Němce a Václava Meidla. Jejich spolupráce přinesla týmu z Vysočiny již 45 kanadských bodů (18+27). Meidl hraje od zápasu s Benátkami se zlomeným nosem, na jeho výkonech však není jeho zranění vůbec znát. Nejúspěšnějším obráncem je Marian Morava (1+10). Nejvylučovanější hráčem je obránce Petr Vošmik se 33 trestnými minutami. Do týmu se po zranění vrátil brankář Stanislav Neruda.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Hylák - Přindiš, Trefný, Zmeškal, Révay, Schmidt, Mazanec, Hlubuček - Mužík, Mikšovic, Novák - Rohan, Charousek, Boušek - Balázs, Bursík, Tsyganov - Kadlec, Klíma

HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda – Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, Pavlík, Soldán – Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", Sedlák, Zábranský, Zohorna, Ondráček, Stromko, Rytnauer, Hadrava, Švaňhal, Knotek, Fiedler

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM