Kadaň chce prolomit vrchlabské prokletí

Jindřich Poledna | 28.12.2010 | |

Kadaň chce prolomit vrchlabské prokletí

Po ztrátě dvou bodů z domácího zápasu s Litoměřicemi se musí kadaňští pokusit bodovat ve Vrchlabí. To by v případě vítězství odskočilo Kadani na 5 bodů a pro severočeský celek by to znamenalo téměř jistý další pád tabulkou. Poslední utkání letošního roku se odehraje od 18 hodin a vy jej můžete sledovat pomocí online přenosu.

 
HC Vrchlabí - SK Kadaň
32. kolo 1. ligy – středa 29. prosince 2010 - 18:00
HC Vrchlabí 1. liga
Průběžné pořadí 10. (44 bodů)
Celková bilance 12 vítězství, 1 výhra v prodloužení, 6 proher v prodloužení, 12proher.
Nejvyšší výhra 4:0 (Litoměřice, Tábor )
Nejvyšší prohra 0:6 (s Ústím)
Nejproduktivnější hráč Tvrdek Kamil (9+14)
Úspěšnost gólmanů Koutský Vladislav (93,21%)
Průměr obdržených branek Koutský Vladislav (2,27),

Minulý zápas nadstavbové části

31. kolo Vrchlabí - Písek 4:2

Vrchlabí šlo do zápasu jako favorit, konečný výsledek také podle toho vypadal. Jen průběh utkání nebyl tak jednoznačný. Písek se ujal vedení v první třetině, Vrchlabí sice vyrovnalo, ale Písek v následující minutě strhl vedení opět na svou stranu. Rána do píseckého vazu přišla koncem druhé třetiny, kdy domácí nasázeli hostům 3 branky během dvou minut.

Letošní vzájemná utkání

Kadaň se s Vrchlabím potkala poprvé v 9.kole, kdy doma vyhrála jednoznačně 4:1. O branky se postarali Mikšovic, Freiberg, Szakal a Boušek. Druhé setkání proběhlo na vrchlabském stadionu ve 24.kole. Kadaň se vrátila s prázdnou po prohře1:3, jedinou branku Kadaně vsítil Balázs.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka - Schmidt, Trefný, Szakal, Brňák, Hlubuček, Mazanec, Révay, Přindiš - Eiselt, Mikšovic, V. Novák - Rohan, Charousek, Boušek - Balázs, Stoklasa, Mikula - Fiala, Ton, L. Klíma.

HC Vrchlabí: Koutský - V. Drábek, Matějíček, Pácal, Zukal, Chaloupka, Poskočil, Hanzl, Poživil - Urban, Filip, Kříž, Kubeš, Hubáček, Beck, J. Drábek, Tvrdek, Látal, Bezouška.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM