Medvědi se třesou na úterní odvetu

Jindřich Poledna | 21.08.2011 | |

Medvědi se třesou na úterní odvetu

Již podruhé se v přípravě setkají kadaňští borci s Medvědy z Berouna. První utkání skončilo vítězstvím Kadaně 2:1, branky vsítili v 10.Mazanec a ve 22.minutě Charousek. Za hosty snižoval na konci druhé třetiny Vlček. Pro našeho soupeře to byl teprve první přípravný zápas, po něm odehrál další tři, a tak můžeme čekat trochu jiný zápas. Bude se hrát v Berouně a domácí budou po výprasku v Chomutově ukázat své kvality.

 
Kromě již zmiňované prohry s Kadaní, prohrál Beroun ještě doma s Benátkami nad Jizerou a naposledy také v Chomutově. Jedinou výhru si připsali s nováčkem z Mostu.

Kadaň - Beroun 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Beroun - Benátky 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Beroun - Most 4:3 (0:0, 1:1, 3:2)
Chomutov - Beroun 7:0 (0:0, 5:0, 2:0)

Beroun v posledním zápase odolával Chomutovu pouze v první třetině. Jenže náš severočeský soupeř se herně v druhé části zlepšil a Středočechy doslova smetl. Trenér Doležal hodnotil berounský výkon takto: "Musím kluky pochválit za první třetinu, kdy jsme domácím stačili a hráli jsme to, co jsme chtěli. Je vidět, že když budou dodržovat věci, které mají, tak můžou hrát i proti Chomutovu a můžou ho potrápit. Prvním, druhým gólem se nám to sesypalo, přestali jsme bruslit a domácí trestali každou chybu."

Sestava Berouna v posledním zápase (s Chomutovem):
Furch (od 32.Kareš) - Nedvěd, Jebavý, Sobotka, Soldán, Malý, Barák, Žovinec, Sem - Vlček, Švagrovský, Hašek, Pavel, Novotný, Milfajt, Stránský, Stromko, Pacovský, Forman, Klhufek, Sovík.

V Berouně je jasnou jedničkou v brance Dominik Furch, Daniel Kareš se do branky podíval poprvé v Chomutově, kdy po čtvrté brance vystřídal právě jedničku Furcha.

Zápas začíná na berounském zimním stadioně v úterý 23. srpna v 17:30.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM