V úterý je na programu odveta s Piráty na domácím ledě

Lukáš Caha | 05.09.2011 | |

V úterý je na programu odveta s Piráty na domácím ledě

Po pěti dnech se kadaňští hokejisté znovu utkají s partnerským Chomutovem. Ve čtvrtečním měření sil utrpěli svěřenci trenéra Mikuláše Antonika druhou porážku v letošní přípravě, když nestačili na domácí Piráty a prohráli 2:4. Odveta je na programu v úterý 6. září od 18:00 hodin na Zimním stadionu v Kadani.

 

Přesto, že Kadaň začala na půdě soupeře lépe a v šestnácté minutě se trefil Petr Freiberg, podařilo se chomutovským Pirátům ve druhém dějství otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Hosté se nevzdali a Karel Ton na začátku třetí periody vyrovnal. To však bylo z jejich strany vše. Jedenáct minut před sirénou vrátil svým barvám vedení Karel Hromas a definitivní tečku za zápasem učinil do prázdné branky Zdeněk Ondřej.

Bilance kadaňských hokejistů v přípravě je však stále velmi příznivá. Sportovní klub vyhrál osm duelů z desíti. Nestačil jen na zmiňovaný Chomutov a v polovině srpna nesupěl proti Benátkám nad Jizerou, když prohrál 1:5.

Vzhledem k tomu, že Kadaň i Chomutov disponují širším kádrem, dá se očekávat, že se v úterý dostane i na hráče, kteří sledovali první vzájemný zápas jen z tribuny.

Sestava Chomutova z posledního utkání (s Kadaní):
Piráti Chomutov: Řehoř - Mazanec, Jillson, Mrázek, Palin, Havíř, Grof, Pulpán, Pavlas - Hafenrichter, Sikora, Indra - Hromas, Jabrocký, Ondřej - Hřebejk, Helminen, Hruška - Procházka, Kraft, Jíra.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM