Kadaň se pokusí bodovat v Havlíčkově Brodě

Jindřich Poledna | 11.11.2011 | |

Kadaň se pokusí bodovat v Havlíčkově Brodě

Po zisku tří bodů doma proti Benátkám se pokusí kadaňský tým bodovat také v doupěti Rebelů. Ti mají momentálně o 8 bodů více než Kadaň a doma se jim docela daří. V posledním zápase navíc porazili Jihlavu na jejím ledě 3:2 po nájezdech a připsali si 2 veledůležité body z ledu soupeře, díky kterým se vyhoupli na sedmou pozici prvoligové tabulky.

 
Havlíčkův Brod má negativní gólovou bilanci 70:74 a to především díky prohrám v Hradci Králové (4:8), Benátkách nad Jizerou (0:5) či Chomutovu 2:6. Zato se Rebelové mohou pyšnit vysokou výhrou 7:0 z prvního kola proti Šumperku.

V brance Rebelů se vystřídali Jarno Laitinen, Stanislav Neruda a Jaroslav Suchan.Všichni mají úspěšnost kolem 90% a průměr obdržených branek mezi 3 a 4 brankami na zápas. Kanadské bodování obrany vedou s 9 body Marian Morava (1+8) a Jaroslav Koma (6+3). V útoku bodovali nejvíce Vojtěch Němec (6+16), Milan Kostourek (8+13) a Petr Polodna (8+10). Nejtrestanější hráčem týmu je Marian Morava s 62 trestnými minutami.

Poslední zápas vyhráli Rebelové v Jihlavě po samostatných nájezdech. Ale vítězství se nerodilo jednoduše. Jihlava šla bleskově do vedení zásluhou Aleše Padělka, ale Rebelové díky brankám Milana Kostourka a Petra Polodny skóre otočili. Jihlava vyrovnala brankou Pavla Mrni. Bod navíc pro Havlíčkův Brod získal při samostatných nájezdech Petr Polodna.

Sestava našeho soupeře z posledního utkání proti Jihlavě:
HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen - Šenkeřík, Morava, Koma, Pavlík, Protivný, A. Jelínek, Sova, Poskočil - Rytnauer, Polodna, Kostourek - Voj. Němec, Semorád, Meidl - Švaňhal, Zábranský, Nahodil - Štěpánek, Stehlík, P. Musil.

Utkání začíná v Havlíčkově Brodě v 17 hodin a pro všechny fanoušky bude připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM