Další štace - Šumperk

Jindřich Poledna | 06.12.2011 | |

Další štace - Šumperk

Zápas 30.kola bude mít pro Kadaň nádech 6ti bodů. Šumperk má momentálně přesně o 3 body více než Kadaň, a tak mají Severočeši velkou šanci dotáhnout se na svého soka při plném bodovém zisku na jeho ledě. Jenže Salith doma příliš bodů neztrácí, a tak středeční zápas nebude pro hráče Kadaně procházka růžovým sadem. Utkání začíná ve středu 7. prosince v 18 hodin.

 
Šumperk neprožívá v posledních 3 kolech zrovna bodové hody. Všechna 3 utkání prohrál, vždy vstřelil jen 2 branky. V Havlíčkově Brodě padl 2:4, doma s Jihlavou 2:6 a naposledy v Chomutově 2:7. Ale na Kadaň si bude věřit, v této sezóně se oba týmy střetly již 2x a Šumperk získal pět bodů ze šesti! Nejprve vyhrál doma ve 4.kole po samostatných nájezdech 4:3 (branky Kadaně vsítili Fiala, Malínský a Mikšovic), odveta v Kadani skončila stejným skórem s tím rozdílem, že o vítězi bylo rozhodnuto již po 60ti minutách (branky Kadaně vstřelili Stoklasa, Skořepa a Chlouba).

Jedničkou šumperské svatyně je Tomáš Štůrala, který má průměr 4,09 obdržené branky na zápas, jeho úspěšnost je 90,56%. Záda mu kryje Roman Boška. V obraně dominuje Aleš Holík. Nastoupil k 28 zápasům a získal 16 bodů za 6 branek a 10 asistencí. Útok má mnohem vyrovnanější kanadské bodování! Na čele se s 21 body usadili Michal Velecký (13+8) s Jakubem Hulvou (10+11). Oba stíhá Daniel Vrdlovec (11+9) a také Adam Červenka (7+12). Nejtrestanějším hráčem je Aleš Holík s 50 minutami na trestné lavici.

Šumperk přijel z posledního zápasu, který odehrál v Chomutově, stejně spráskaný jako Kadaň z Jihlavy. Výsledky 2:7 nejsou pro oba týmy lichotivé. Na severu Čech začal v brance Boška, ale hodně brzo přenechal místo Štůralovi. Domácí byli jasnými pány zápasu a nedali týmu z podhůří Jeseníků žádnou šanci.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního zápasu s Piráty Chomutov:
Salith Šumperk: Boška (od 13. Štůrala) - Holík, Novotný, Sedlák, Drtil, Křetínský, Tesařík, Pastor, Ondráček - Cink, Meluzín, Plášek - Brunec, Hulva, Vrdlovec - Haas, Velecký, Červenka - Vrána, Skoumal, Mičulka.

Zápas začíná v 18 hodin a pro všechny fanoušky je připraven tradiční online přenos. Za malý poplatek Vám dovolí šumperští sledovat hokej i obrazovým onlajnem.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM