Odevzdá tým od Otavy v Kadani body?

Jindřich Poledna | 13.12.2011 | |

Odevzdá tým od Otavy v Kadani body?

Po nevydařeném zápase v Třebíči, kdy byla Kadaň téměř celý zápas lepším týmem, ale vstřelit branku se jí nepodařilo, čeká na tým další výzva. Přijede IHC KOMTERM Písek, který má jen o 6 bodů více než tým ze Severních Čech. A v posledním zápase se mu doma také příliš nedařilo, podlehl jihlavské Dukle.

 
Vyrovnané utkání odehrál Písek proti Jihlavě! Prohrál sice 1:3, ale poslední branku vsítil Čachotský do prázdné branky při power-play domácích. Předchozí zápas však Písku vyšel, vyhrál 3:1 v Berouně. V posledních 6ti utkáních vyhráli písečtí 4x a porazili dokonce i Ústecké Lvy na jejich ledě!

Branku Písku hájil 22x Vojtěch Sedláček. Má průměr 2,98 branky na zápas s úspěšností 90,88%. Kanadské bodování obrany vede Roman Němeček, který se představil ve 24 utkáních, kdy se trefil 2x a připsal si 8 asistencí. Jasným vítězem týmu je však útočník Tomáš Nouza s 28 body (10+18). Nejvíce trestných minut, celkem 38, strávil na trestné lavici obránce David Všetečka.

Kadaň se s Pískem setlala v této sezóně již 2x. Poprvé vyhrála doma v 7.kole 4:2. Branky Kadaně dosáhli 2x Novák, Stehlík a Mazanec. Všechny čtyři branky domácích padly v 1.třetině. Soupeř nám však prohru ve 20.kole vrátil, když vyhrál 2:1. Jedinou branku Kadaně vstřelil ve 34.minutě Freiberg.

Náš příští soupeř odehrál poslední domácí zápas proti Jihlavě v následující sestavě:
IHC Komterm Písek: Sedláček - Pavlíček, Žovinec, Všetečka, Havran, Kanov, Lukáč, Dvořák - Slavík, Vaniš, Antončík - Mrkvička, Bělohlav, Nouza - Kudrna, Šperger, Polodna - Ferebauer, Nedorost, Suja.

Utkání začíná v Kadani v tradičním čase 18:00.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM