Na Benátky se vrhneme s novým hlavním trenérem

Jindřich Poledna | 07.02.2012 | |

Na Benátky se vrhneme s novým hlavním trenérem

S novým hlavním trenérem Radkem Šípem na lavičce se postaví hráči Kadaně proti pátým Benátkám nad Jizerou. Tým ztrácí na osmé místo zajišťující playoff šest bodů, zezadu se na Kadaň tlačí Třebíč s Litoměřicemi, a tak případná ztráta bodů by mohla být pro tým fatální. Právě změna na postu hlavního trenéra by měla být pro tým tím hlavním impulsem. Další změnou bude pro hráče výměna vedoucího mužstva a maséra. Slavomíra Timka střídá v pozici vedoucího Josef Kalužný, kondiční trenér Jiří Matýsek bude v týmu působit také jako masér, nahradí Jiřího Sojku.

 
Páté Benátky v posledních dvou kolech prohrály. Nejdříve na ledě Berounských Medvědů, naposledy také doma s Jihlavou 2:5. Díky těmto výledkům se na tým od Jizery pomalu dotáhl Hradec Králové, momentálně je jen o 2 body horší.

Branku Benátek hájí střídavě Tomáš Vošvrda, Robin Blažíček a Jiří Stejskal. V obraně budou Středočechům chybět obránci Petr Ulrych a Davidem Štichem. Oba mají naplněnou kvótu 26 zápasů v extralize, a tak již nemohou nastoupit v 1.lize. Obrana tak bude nadále stát především na Janu Jaroměřském a Tomáši Mrkvičkovi. V útoku vládnou především Lukáš Král s Josefem Skořepou.

Kadaň sehrála s Benátkami v této sezóně velmi vyrovnaná utkání. V tom prvním uspěli Severočeši na ledě Benátek 3:2 v prodloužení (branky Kadaně vstřelili Novák, Ton a Charousek), v druhém střetnutí byla doma úspěšnější Kadaň 5:2 (Stoklasa, Charousek, Bursík, Novák a Mikšovic). Zatím v posledním klání, které bylo velmi diskutované díky výkonu rozhodčích, porazily domácí Benátky severočeský tým 4:3 po nájezdech (Mikšovic, Mazanec a Fiala).

Sestava našeho příštího soupeře z posledního zápasu proti Jihlavě:
HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (27. Stejskal) - Šimek, Vitásek, Říha, Vála, Niko, Pabiška - Liška, Král, Klimt, Skalický, Skořepa, Jonák, Vlach, Jech, Kopic, Jánošík, Weiss, Kellner.

Zápas 47.kola začíná v Kadani v 18 hodin. Přijďte podpořit svůj tým!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM