Michal Jäger: dřeme, dřeme a dřeme

Jindřich Poledna | 27.07.2012 | |

Michal Jäger: dřeme, dřeme a dřeme

Ve středu 25. července se sešel A-tým Sportovního klubu k prvnímu tréninku po dovolené. Dle slov trenérů byla většina hráčů již natěšená na led, kde chtějí zúročit suchou přípravu. Chtějí především dokázat, že mají na to, aby se porvali v černo-žluto-bílých dresech o body v rámci druhé nejvyšší soutěže. Největší motivaci mají především mladí hráči, kteří hráli v loňské sezóně juniorskou soutěž a chtějí nakouknout do mužského hokeje.

 
„Již od středy trénujeme třífázově. Ráno mají kluci povinnou třičtvrtěhodinku v posilovně, pak následují dvě hodiny na ledě. Odpoledne jsme na ledě dalších 90 minut,“ prozradil kadaňský lodivod Michal Jäger.

Trenérům se po dovolených sešlo celkem 25 hráčů do pole. S týmem ještě trénují 3 gólmani – Kaššák, Tichý (dorostenec) a Jarina. „Kamil Jarina je tu jen na výpomoc, v sezóně nebude hrát za Kadaň. Požádal nás, zda by mohl s týmem trénovat. Nám se to hodí, v Chomutově trénují 4 gólmani, my tu potřebujeme tři, takže je to vzájemná výpomoc. Kamil se na sezónu přesune do jedné anglicky mluvící země,“ dodal Jäger.

Tým bude mít stejný tréninkový program i v příštím týdnu, v tom následujícím odehraje již 2 přípravné zápasy. Oba na ledě soupeřů – v Litoměřicích a v Mostě. Následovat bude turnaj ve slovenském Zvolenu. „Na turnaj se těšíme, ale hned první zápas bude dost těžký. Za prvé hrajeme s domácím týmem a za druhé odehrajeme utkání po celodenním cestování. Uvidíme, jak se s tím kluci popasují,“ uzavřel náš rozhovor trenér Michal Jäger.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM