Dorost vyhrál v Ústí

Jan Prošek | 29.08.2012 | |



Ústecký starší dorost v rámci přátelských zápasů odehrál další souboj na domácí půdě. V příjemně vychlazené Zlatopramen Areně hostil stejně staré hokejisty z Kadaně. Domácí si byly vědomi toho, že tým spolupracující s Chomutovem bude těžkým soupeřem.

 

Úvodní branku zápasu vstřelilo Ústí. V oslabení ujel Kopta a poslal domácí do vedení. To ovšem netrvalo dlouho, protože o necelé dvě minuty později vyrovnal Fencl. Vypadalo to, že by domácí mohli se soupeřem držet krok, ale přišel další gól v brance Ústí. Hosté se díky gólu Drazdíka ujali vedení.

Ve druhé třetině se ujali puku domácí a vyrovnali. Žlutomodrou střídačku rozjásal Kopta, vstřelil druhou branku v zápase. Následoval ho kolega Šváb a Ústí rázem vedlo 3:2. Za tohoto stavu druhá třetina skončila.

Třetí perioda patřila jedinému mužstvu – SK Kadaň. Lvíčata nevymyslela vůbec nic, nedostala se do gólové šance, a tak přišel trest. Do branky, kterou hájil Hail se postupně trefili Šolta, Bečka, Frajt, Benda, Hosnejdl. V 56. minutě skóre zápasu uzavřel Tupý. S koncem mače se Ústí zahalilo do černé tmy. Jakoby ona barva vyjadřovala city, které po zápase domácí hráči cítili.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM