Na zkoušku do Kadaně přichází dvojice hráčů

Marcel Holl | 21.10.2012 | |

Na zkoušku do Kadaně přichází dvojice hráčů

Na čtrnáctidenní zkoušku do prvoligové Kadaně přicházejí JAKUBOVÉ SAJDL a ŠAUR. Prvně jmenovaný je útočník, v poslední době nastupoval za rodný Hodonín. Odtud také přichází na zkoušku. Druhý Jakub, tentokrát Šaur, zastává v hokeji post obránce. Před letošní sezónou přišel do týmu Lvů z Břeclavi, nyní míří na zkoušku do Sportovního klubu.

 

JAKUB SAJDL

22letý hodonínský rodák, působil povětšinu kariéry v mateřském klubu. V juniorském věku nastupoval v NOEN Extralize za celky Znojma a Mladé Boleslavi. U bruslařů si také odbyl premiéru v nejvyšší soutěži. V ročníku 2009-10 nastoupil k jednomu utkání ve skupině o udržení. Premiéru mezi dospělými si ale připsal o tři sezóny dříve. Nastoupil totiž do 27 zápasů za rodný Hodonín. V uplynulé sezóně zaznamenal v 50 druholigových zápasech 29 branek a 24 přihrávek. Poté přidal ještě osm utkání v baráži o první ligu (za Hodonín), v těch si připsal 4 branky a 4 asistence. Letos se mu také zatím daří, v osmi zápasech nasbíral sedm branek a pět nahrávek.

JAKUB ŠAUR

Teprve dvacetiletý obránce přichází do Kadaně na zkoušku z Břeclavi. Do ní zamířil před letošní sezónou, zatím nastoupil do 4 zápasů a připsal si 4 body (2+2). V minulé sezóně působil v juniorské extralize v dresu Olomouce. Sezónu předtím nastupoval také v NOEN Extralize juniorů, ale tentokrát v dresu Orlů ze Znojma. Tam si také odbyl premiéru v mužské kategorii. Nato, že mu je teprve dvacet let už stihl i zahraniční angažmá. Ročník 2009-10 strávil v juniorském týmu Tappary Tampere. Sezónu předtím odehrál v barvách Opavy v dorostenecké extralize.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM