Bodovat chceme až do Vánoc

Jindřich Poledna | 14.12.2004 | |



Již čtyři zápasy bez prohry trvá šňůra hokejistů Kadaně. Od prohry v Ústí nad Labem bojuje tým jako o život, nejen, že si nechává body z domácích zápasů, ale začal je vozit i z ledu soupeřů. Celek podlehl jen v Olomouci a v tabulce stoupá vzhůru. Fanoušci kadaňského celku jsou v eufórii a stále více doufají v postup svého celku do play-off. O pohodě v kabině, bojovném duchu a chuti vyhrávat nám pověděl trenér a manažer v jedné osobě Alois Chlustina.

 
V pondělí vybojovala Kadaň čtvrté vítězství v řadě a dokonce nedostala ani branku. Gólman Petr Jež si tak připsal třetí vychytanou nulu. "Podali jsme vynikající výkon, jeden z nejlepších na ledě soupeřů. Hráli jsme disciplinovaný hokej, všechno podtrhl bezchybný výkon brankáře Ježe. Zlom utkání byl za stavu 2:0, kdy jsme přečkali dvojnásobné oslabení trvající přesně 100 sekund. Náš celoplošný agresivní hokej slavil úspěch," raduje se po utkání trenér Chlustina.

Proč dostal tentokrá přednost v brance Petr Jež?
Máme dva vynikájící brankáře, velice vyrovnanou dvojici, Petr teď chvíli nechytal a byl natěšený na chvíli, kdy se do branky postaví. Naší důvěru nám vrátil vychytanou nulou, co víc si přát?

Proč se proti Ostravě neobjevil Vojta Polák?
Vojta patří Karlovým Varům, máme od nich na střídavý start také jiné hráče, takže jsme se dohodli, že v současné době jeho služeb využívat nebudeme, ale není vyloučeno, že Vojta za Kadaň ještě někdy nastoupí.

Týmu se daří, jaké jsou další plány?
Rozhodně bychom rádi neprohráli až do Vánoc. Teď ve středu nás čeká Písek, v sobotu jedeme do Mladé Boleslavi, pak doma s Brnem a rok končíme v Třebíči, všechno jsou to soupeři, kteří se dají porazit. Neříkám, že určitě získáme všech 12 bodů, ale prohrát bychom nemuseli.

Již ve středu se kadaňští fanoušci mohou přesvědčit o nasazení a touze po vítězství svého celku. Po dvou výhrách venku by konečně mohla přijít více než slušná návštěva shlédnout boj s předposledním Pískem.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM