Trenér Čelanský byl povolán do Chomutova, Kadaň převezme Jiří Doležal

Tisková zpráva | 26.01.2013 | |

Trenér Čelanský byl povolán do Chomutova, Kadaň převezme Jiří Doležal

C h o m u t o v - Ještě večer po domácí porážce s Bílými Tygry z Liberce odvolalo vedení Pirátů Chomutov všechny tři trenéry, kteří do té doby mužstvo vedli. Na svých pozicích skončili Mikuláš Antonik, Stanislav Mikšovic, který se bude naplno věnovat řízení Kadaně, i Jaroslav Liška, jenž se vrací k chomutovské mládeži. Tým na pátečním tréninku vedla dvojice ve složení sportovní manažer Leo Gudas a kouč juniorů Jaroslav Beck, v to dobu už naplno běžela jednání o novém kouči. Jejich výsledkem je angažování Jiřího Čelanského jako hlavního trenéra Pirátů Chomutov.

 

V návaznosti na výše uvedené skutečnosti dochází ke změnám v partnerské Kadani. Tam se ujme vlády nad střídačkou Jiří Doležal, asistentem i nadále zůstává zatím Zdeněk Skořepa. „Trenér Doležal se k týmu připojí až v pondělí. V sobotní utkání tedy kadaňské mužstvo povede Zdeněk Skořepa a Stanislav Mikšovic,” doplnil Gudas.

Trenér Čelanský výborně restartoval kadaňský tým, který se v úvodu sezóny pohyboval u dna prvoligové tabulky. Nyní má mužstva smělě nakročeno do playoff z pozic těsně pod samotným prvoligovým vrcholem.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM