Kadaňská suchá příprava je v plném proudu

Jindřich Poledna | 10.05.2013 | |

Kadaňská suchá příprava je v plném proudu

Suchá příprava, asi nejméně oblíbená část sezónzy, je v plném proudu. Farma chomutovských Pirátů začala trénovat již 22.dubna a bude trvat až do konce června. Kondiční přípravě bude věnován samostatným rozhovor s kondičním trenérem Jiřím Matýskem, o vlastní přípravě Vám řekne informace nový hlavní trenér Karel Soudek. Pohled z druhé strany Vám také nabídneme v rozhovoru s Karlem Tonem.

 
Při příchodu do kadaňské šatny je patrné, že farma bude opět fungovat díky mladým hráčům. Hráči trénují především dvoufázově, většinou na poloviny, protože aktuální počet hráčů, kteří se pravidelně hlásí trenérům je 34. Zatím ještě s týmem trénují i brankáři, ale Ti budou mít svůj trénink, jako každý rok, v Chomutově.

A kdo tedy v Kadani trénuje? Jsou tu zatím brankáři Kaššák, Strmeň, Tichý a Maštalířský.
Obránci: Pavlas, Prošek, Trefný, Mazanec, Opalek, Kopáč, Horvath, Pelc, Dobrovolný, Šulák, Havel a Tejnor.
Útočníci: Jira, Charousek, Ton, Chlouba, Hrabák, Hanták, Deveri, Lehnert, Fronk, J.Novák, L.Novák, Hromas, Mainer, Račuk, Gajovský, Dostál, Liška a Seman.

To, že tu hráči zatím trénují, neznamená, že tu budou hrát. Díky spolupráci s Piráty (kterým zatím ještě příprava nezačala) mohou hráči mezi Kadaní a Piráty pendlovat tak, jak si budou přát trenéři Chomutova. Kompletní soupiska bude jasná až těsně před začátkem ligy, kadaňský tým mohou posílit hráči, kteří se nevejdou do sestavy Chomutova. Jedno je však jisté. Velký prostor dostanou junioři, kteří budou mít možnost otrkat se tak seniorském hokeji.

Seznam přípravných utkání ještě není znám, v současné době se na něm intenzivně pracuje.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM