"Poláci nás dokonale zaskočili," ohlédl se za utkáním s Tychy Petr Jíra

Marian Fiam | 17.08.2013 | |



Z v o l e n - Hokejisté, kteří hrají na Memoriálu Pavla Zábojníka pod hlavičkou Pirát, mají na svém kontě už dva zápasy. Po druhém utkání s polským celkem GKS Tychy se o své pocity podělil střelec dvou branek ze zmíněného utkání, tedy Petr Jíra.

 

V čem bylo vaše druhé vystoupení na Memoriálu Pavla Zábojníka jiné?

"Dnes nám zápas velmi nevyšel, včera jsme odehráli mnohem lepší zápas s domácím Zvolenem, ale nedávali jsme góly. Ve druhém zápase jsme málo bruslili, GKS Tychy byly určitě slabší, než domácí Zvolen, nevyužili jsme toho a Poláci nás dokonale zaskočili. "

Určitě jste čekali jiný výsledek, možná došlo i k určitému podcenění...

"Před zápasem jsme si říkali, že na Tychy máme. Jak je vidět po prohlédnutí výsledku, špatný hokejisté to určitě nejsou, s námi odehráli celkem vyrovnaný zápas."

Ty patříš mezi starší hráče mužstva, je v týmu cítit převaha mladších hokejistů?

"Mladí hokejisté v týmu jsou určitě talentovaní, my staří bychom to měli v mužstvu usměrňovat. Když se podívám do minulosti, tak si tolik mladých hráčů v tomto týmu nepamatuji."

Cíl každého hráče v mužstvu je asi stejný - probojovat se do A-mužstva Chomutova...

"Věk hraje svou roli, přece jen už nejsem nejmladší. O této šanci už takhle nepřemýšlím. Myslím si, že šanci by měli dostat spíše mladší hráči."

Probírali jste již v kabině, co je třeba změnit po prvním neúspěšném vystoupení na tomto turnaji?

"V prvním zápase to nebylo až tak špatné, jak napovídá výsledek. V našem druhém vystoupení na Memoriálu jsme udělali určité chyby, které nebyly sice důrazné, ale byly potrestány a prostě jsme zápas prohráli."

Který klub považuješ za nejatraktivnější na tomto turnaji?

"Celkově jsem se těšil na první zápas se Zvolenem, přeci jen je to mistr Slovenska. Trošku mě mrzí, že jsme s nimi prohráli střetnutí, které jsme měli docela dobře rozehrané. Ono to pak po prohlédnutí konečného výsledku vypadá úplně jinak, než to ve skutečnosti bylo ."

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM