Přichází odveta - vrátíme Stadionu týden starou porážku?

Jindřich Poledna | 26.08.2013 | |

Přichází odveta - vrátíme Stadionu týden starou porážku?

Bude to přesně týden, kdy kadaňský celek zažil v přípravě svojí první velkou porážku. Ač to chvílemi na ledě nevypadalo tak jednoznačně, jak napovídá výsledek, přivezla si Kadaň porážku o 4 branky. Trenéři i hráči měli týden na to, aby se z prohry oklepali a dokázali se postavit stejnému soupeři a předvedli úplně jinou hru.

 
Kadaň prohrávala po první třetině o 2 branky, v 8.minutě se trefil domácí Škop, na 2:0 navýšil vedení Litoměřic v 17. minutě Čermák. Na 1:2 z pohledu Kadaně snižoval ve 22.minutě Daniel Opalek. Jenže žádný obrat se Sportovnímu klubu nepovedl, naopak domácí se radovali po zásazích Rubeše a Husáka. Na hrozivých 6:1 zvyšoval domácí Novák v 50.minutě, poslední slovo měl však kadaňský Jakub Novák - V 52.minutě dal výsledku konečnou podobu 6:2.

Zatímco Kadaň celý týden jen pilně trénovala, sehrály Litoměřice v pátek 23.srpna zápas v německých Drážďanech. Ačkoliv náš příští soupeř rychle prohrával, radoval se nakonec z vítězství 3:1! Branky Litoměřic vstřelili Chabada, Čermák a Kolář.

Sestava Litoměřic z utkání proti Drážďanům:
HC Stadion Litoměřice: Lukáš - Smetana, Kolář, Skřivánek, Míka, Hampl, Müller, Málek, T.Doležal, Rubeš, Brzobohatý, Čermák, Racek, Chabada, Brém, Jánský, Škop, Novák, Z. Doležal.

Sestava Kadaně dozná oproti té v Litoměřicích jistě několik změn. Trenéři točí postupně brankáře, hledají optimální sestavu obranných dvojic a jistě můžeme čekat na jinak seskupené útočné řady.
Sestava Kadaně z posledního vzájemného zápasu hraného před týdnem v Kalich Aréně:
SK Kadaň: Strmeň (30. Boška) – Stehlík, Tejnor, Horváth, Rutta, Opalek, Kopáč, Pelc, Dobrovolný – Hromas, Kůs, Mainer – Fronk, Hanták, Chlouba – Deveri, Seman, Jíra – Novák J., Novák L., Hammerbauer.

Začátek zápasu je naplánován na úterý 27.srpna v 18 hodin. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni. Pro Ty, kteří se nemohou na dostavit přímo na stadion je připraven tradiční textový onlajn.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM