Jan Hammerbauer: Děláme individuální chyby, a proto prohráváme

Richard Wagner, Ladislav Vácha | 25.09.2013 | |

Jan Hammerbauer: Děláme individuální chyby, a proto prohráváme

Havlíčkův Brod - Kadaňský tým se vrací z Vysočiny s nepořízenou. Celek vedený Karlem Soudkem vedl po první třetině nejtěsnějším rozdílem. Pak se ale domácí hokejisté vzchopili a díky třem zásahům skóre otočili. Na počátku závěrečného dějství vzkřísil naděje Severočechů na bodový zisk Jan Hammerbauer. Ten svou parádní střelou překonal brodského strážce svatyně a snížil na rozdíl jediného gólu. „Hned jsem to dal na branku a gólmanovi to tam pod rukou propadlo,“ popsal svůj moment slávy. Nicméně Rebelové pak v závěru díky své druhé lajně upevnili své vedení.

 

Jak byste zhodnotil dnešní zápas?
Dnes jsme hráli často v oslabení, což se nám vymstilo. Hodně jsme faulovali, málo jsme dohrávali souboje a propadávali jsme v nich.

Povedlo se vám vstřelit branku. Jak byste ji popsal?
U modré čáry jsme tam vybojovali puk a Toňák (Karel Ton – pozn. red.) to hodil hned na mě na střed. Já jsem nic nevymýšlel, hned jsem to dal na branku a gólmanovi to tam pod rukou propadlo.

Měli jste teď hodně těžký los. Hráli jste s Mladou Boleslaví, Olomoucí a Českými Budějovicemi. Jeli jste sem s tím, že vás konečně čeká soupeř, proti kterému byste mohli něco uhrát?
Dnes jsme chtěli vyhrát za tři body. Je to špatné, na los se nemůžeme vymlouvat.

Na ledě bylo dnes vidět hodně takových zákeřných situací, dokonce i několikrát tekla krev. Čím to podle vás bylo, že bylo utkání tak vyostřené?
Asi tím, že šlo o tři body. Jak tam tekla ta krev, tak to bylo nechtěné. To si myslím, že Chary (Jiří Charousek – pozn. red.) nechtěl. Nemyslím si, že to bylo nějak extra vyhrocené. Hrál jsem už i vyhrocenější zápasy.

Příští kolo hrajete doma s Třebíčí. Co je potřeba do něj zlepšit?
Určitě souboje, dohrávání hráčů a nepropadat na puku. Děláme individuální chyby, a proto prohráváme.

Do Kadaně jste přišel z Chomutova. Jak to s vámi v současné době vypadá?
Nevím. To není na mě, ale na někom jiném. Určitě bych se chtěl dostat do Chomutova. Prioritou je pro mě tady vyhrávat. To se nám nedaří, což je špatné a mrzí mě to.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM