Nový trenérem Kadaně bude Jiří Čelanský, Karel Soudek zůstává asistentem

Tisková zpráva | 02.12.2013 | |

Nový trenérem Kadaně bude Jiří Čelanský, Karel Soudek zůstává asistentem

K a d a ň - Jen tři výhry z posledních dvanácti střetnutí a posun tabulkou dolů na pozice znamenající neúčast ve čtvrtfinále play-off. Tato bilance přiměla vedení kadaňského klubu ke změnám v realizačním týmu. Dosavadní hlavní kouč Karel Soudek se posouvá na místo asistenta, mužstvo přebírá Jiří Čelanský, který donedávna vedl chomutovské Piráty.

 

Aktuálně devátý tým tabulky dočasně povedou Karel Soudek se Stanislavem Mikšovicem, neboť Jiří Čelanský se znovu ujme vlády nad kadaňskou střídačkou od čtvrtka. V těchto dnech se totiž těší z narození potomka.

Pětatřicetiletý rodák z Havlíčkova Brodu se vrací do míst, jež velmi dobře zná. V polovině října loňského kalendářního roku převzal kadaňský soubor po odvolání Michala Jägera a trénoval ho až téměř do konce ledna, kdy se přesunul na střídačku Pirátů, které dovedl k záchraně v Tipsport extralize.

Někdejší asistent Vladimíra Růžičky v extraligové Slavii si obnovenou premiéru v mistrovském zápase odbyde v domácím střetnutí s českobudějovickým Motorem, které pro něj bude 35. v roli hlavního kouče Kadaně.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM