Jakub Stehlík: "Nájezdy jsou i o momentálním psychickém rozpoložení."

Marcel Holl | 08.12.2013 | |

Jakub Stehlík:

K a d a ň - Hokejisté z Královského města se stále potácí v herním útlumu a momentálně zaujímají jedenáctou pozici v prvoligové tabulce. A sobotním zápasem si příliš nepřilepšili, jelikož na svém ledě podlehli Českým Budějovicím, které si z Kadaně odvezli dva body za výhru po samostatných nájezdech. Zpovídaného Jakuba Stehlíka po zápase mrzelo, že Kadaň podruhé za sebou nevstřelila branku. Což není příliš lichotivý fakt.

 

Ani návrat trenéra Jiřího Čelanského na kadaňskou střídačku nepomohl Sportovnímu klubu zastavit sérii proher. V úvodní třetině byli domácí aktivnějším týmem, ale na budějovického Kůdelu vyzrát nedokázali. Gólu se nedočkalo ve druhé, ani ve třetí třetině. A když nerozhodlo prodloužení, přišly na řadu samostatné nájezdy. V nich se Kadani v letošním ročníku příliš nedaří, v zápase proti Motrou se to opět potvrdilo. Domácí neproměnili ani jeden a hostům tak k druhému bodu stačil hned první proměněný nájezd Václava Skuhravého. „Zápas to byl dobrý. Uhráli jsme celkem dobrý výsledek, škoda že jsme nedali gól. Asi bychom pak měli tři body. Myslím si, že bychom si je i zasloužili,“ ohlíží se znojemský odchovanec.

O vítězi duelu třicátého kola rozhodovaly samostatné nájezdy. Ty jak známo Kadani letos nejdou. Ze šesti pokusů nevyhrál Sportovní klubu ani jednou! „Nájezdy jsou spíš o štěstí. My jsme ze tří nájezdů nedali gól, takže to je chyba,“ ukazuje na fakt zápasu obránce s číslem 24. „Je to i o momentálním psychickém rozpoložení a my teďka nejsme v situaci, kdyby se nám dařilo a dovolili bychom si nějakou kličku nebo tak něco. Všechno potom hraje svoji roli,“ dodává.

Statistické okénko Jakuba Stehlíka v utkání proti Českým Budějovicím:
Body 0
+/- 0
Střely 3
Trestné minuty 0
Ofsajdy 0
Přesné přihrávky 16
Nepřesné přihrávky 7
Přihrávky celkem 23
Hity 5

Kadaňští hokejisté se momentálně nacházejí v herním útlumu. Z posledních sedmi zápasů získali pouze dva body za dva duely, které skončili po nájezdech. „Musíme zabrat! Proti Budějovicím šlo vidět, že jsme makali a hráli jako jeden tým. Zvedá se to a půjde to jen nahoru,“ vypráví Jakub Stehlík o pocitech v kabině.

Na kadaňské lavičce měl obnovenou premiéru hlavní trenér Jiří Čelanský. Ani to ale Kadani nepomohlo. „Určitě se to zvedlo. Hrajeme teďka více důrazně a dostáváme tím soupeře více pod tlak.“ přemítá nejtrastanější hráč kadaňské sestavy nad změnou, která se v průběhu týdne udála.

Ve středu zajíždějí černožlutí hokejisté na horký led Rebelů z Havlíčkova Brodu. Havlíčkobrodští prožívají povedenou sezónu, momentálně okupují čtvrté místo tabulky. „V Brodě to bude také hodně taktická bitva. Bude to o jednom až dvou gólech. Myslím si, že jich moc nepadne,“ vhlíží k příštímu zápasu třiadvacetiletý obránce, který si proti Motoru připsal pět hitů.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM