„Chceme vyhrát každý zápas," hlásí Jaroslav Beck

Jiří Novotný | 30.09.2014 | |

„Chceme vyhrát každý zápas,

K a d a ň - Zápas se Stadionem se pro Kadaň nevyvíjel vůbec dobře, ve druhé třetině prohrávali již 1:3. Svěřenci kouče Becka se za nepříznivého stavu nevzdali a zvrátili skóre ve svůj prospěch. Po utkání jsme vyzpovídali trenéra Jaroslava Becka, jehož potěšil bojovný výkon černožluté družiny.

 

Do Kadaně v pondělí přijel soupeř z čela tabulky, černožlutí se však nezalekli a zklamané Litoměřice se k soutoku Ohře a Labe vracely bez jediného bodu. Co bylo podle Jaroslava Becka rozhodujícím faktorem zápasu? „Jednak kvalita do poloviny zápasu, kdy si myslím, že jsme hráli výborný zápas proti Litoměřicím, které sem určitě nepřijeli prohrát. Pak to byla nezdolná víra týmu ten zápas nepustit.“

Po delší pauze můžeme opět v kadaňském dresu vídat šikovného útočníka Martina Kadlece, jenž je odchovancem klubu. V aktuální sezóně naskočil do šesti zápasů, v nichž dvě branky vstřelil a při jedné asistoval. „Martin byl bez angažmá a je to místní kluk. Zná se z většinou hráčů, zná se s vedením klubu a pokud ten stav kádru je, jaký byl, tak proč ne?“ okomentoval příchod staronové posily.

Při problémech s hráčskou soupiskou se nabízí varianta s výpomocí z Chomutova. Mohli by se v Kadani objevit například Nikola Gajovský, Marek Sikora či nějaký mladý obrance? „K tomu se nebudu vyjadřovat..." zakabonil se domácí lodivod.

Kadaň v poslední době sužuje absence útočných stálic. „Péťa Jíra má natažené vazy v koleni, chybět bude možná týden, možná dva. Jarda Kůs ještě tři týdny, někdy koncem října by mohl jít do zápasu. Honza Müller už odjel do rehabilitačního ústavu a zranění se mu hojí velmi dobře. Je určitá naděje, že by se koncem listopadu mohl objevit na ledě."

Černožlutí jsou po osmi kolech na desátém místě. „Jsme na nějakých padesáti procentech možného, to je zhruba to, co jsme chtěli, ale samozřejmě chceme vyhrát každý zápas," uzavřel protřelý kouč.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM