Další regionální derby, tentokrát míří Kadaň na led Mostu

Marcel Holl | 17.10.2014 | |

Další regionální derby, tentokrát míří Kadaň na led Mostu

K a d a ň - Středečním utkáním s Chomutovem začala pro Kadaň druhá čtvrtina základní části. Ta má nyní na programu druhé hrací kolo. V něm zamíří hokejisté Sportovního klubu nad led HC Most. Bude se tak jedna o další regionální souboj. Most patří

 

HC Most

Mostečtí hokejisté hostili ve středečním zápase na svém stadioně kladenské Rytíře. V bojovném utkání dostal Most do vedení už ve 3. minutě, když se prosadil Nedrda. Na jeho trefu odpověděl kladenský Rudovský. Následně vrátil ve třetí třetině mosteckému týmu vedení Gerhát. To ale bylo ze strany Severočeského týmu vše neboť Hořavova trefa poslala zápas do prodloužení, v němž si Rytíři připsali bod navíc. Rozhodl o tom přesnou střelou Tenkrát.

Sestava Mostu ve středečním zápase: Soukup – Kousalík, Čížek, Kokeš, Charousek, Hora, Havelka, Grin – Kubinčák, Alinč, Petruška -- Nedrda, Slavíček, Bojer – Gerhát, Válek, Smolka – Mical, Hanzl, Čmolík.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
12. Most 14 2 4 4 4 35:51 18
6. Kadaň 13 7 0 2 4 37:34 23

První vzájemný zápas v sezóně

Domácí tým nevstoupil do zápasu vůbec špatně. Hned v 5.minutě využil přesilovou hru Jakub Novák - 1:0. Mostecký Kubinčák vyrovnal ještě v 1.třetině, hosté otočili skóre ve 37.minutě. Ačkoliv byla Kadaň herně lepší, střelecky se dlouho nedokázala prosadit. Na 2:2 vyrovnal v 54.minutě svou druhou trefou v zápase Jakub Novák. Most se podruhé dostal do vedení brankou Nedrdy v 56.minutě. Domácí však nehodili hokejky do žita, Petr Jíra srovnal na 3:3 v čase 57:55. Rozhodnutí měl na hokejce v čase 59:40 domácí Marek Račuk, nedokázal však trefit odkrytou branku. Při samostatných nájezdech neuspěl ani jeden kadaňský hráč, a tak získal druhý bonusový bod hokejový klub z Mostu.

Statistické okénko

HC Most - SK Kadaň
Pavel Smolka (5+6)Nejproduktivnější hráč Petr Ton (4+9)
Pavel Smolka - 5 gólů Nejlepší střelec Roman Chlouba - 6 gólů
Pavel Smolka – 6 asistencíNejlepší nahrávač Karel Ton - 9 asistencí
Kamil Charousek (1+4)Neproduktivnější obránce Aleš Pavlas (0+6)

O zápase ...

Zápas to jistě nebude pro kadaňské hokejisty jednoduchý. Pokud se nevypravíte z jakéhokoliv důvodu do hlediště mosteckého zimního stadionu, tak pro Vás bude připraven tradiční textový online přenos na serveru onlajny.com. Utkání startuje zítra v 17:30 hodin!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM