Ve středečním zápase přivítá Kadaň Benátky nad Jizerou

Marcel Holl | 21.10.2014 | |

Ve středečním zápase přivítá Kadaň Benátky nad Jizerou

Po sobotním jednobrankovém vítězství na ledě Mostu čeká na svěřence trenéra Becka další ligový zápas. Na domácím ledě přivítají farmu extraligového Liberece - Benátky nad Jizerou. Utkání šestnáctého kola začíná zítra v 17 hodin a 30 minut na kadaňském zimním stadionu. Přijďte podpořit domácí hokejisty a zároveň si užít světelnou show, která se do Kadaně vrací po sezóní odmlce. Naposledy se světelná show objevila v Kadani při play-off s Třebíčí.

 

Benátky nad Jizerou

Pouhé čtyři branky z pěti domácích zápasů, to je vizitka benáteckých hráčů před vlastními příznivci. Toto vysvědčení si Benátečtí nezlepšili ani v sobotním zápase s Kladnem, kdy nedokázali přetavit v branku ani jeden ze čtyřiatřiceti střeleckých pokusů. Hosté naopak domácím udělili lekci z produktivity, když třikrát překonali zkušeného brankáře Schwarze, pojistku této výhry vystavil při power play Petr Tenkrát, který stanovil konečný stav utkání na 4:0 z pohledu Rytířů z Kladna.

Sestava Benátek nad Jizerou: Schwarz – Havlín, Říha, Jandejsek, Pabiška, Niko, Pálek – Skalický, Skořepa, Špaček – Bárta, Bulíř, Jonák – Krejčík, Miškovský, Vařecha – Hrníčko, Mikyska, Bittner – Plodek.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
10. Benátky nad Jizerou 15 6 1 0 8 33:37 20
4. Kadaň 14 8 0 2 4 38:34 26

První vzájemný zápas

Ve třetím kole zajížděli hokejisté Kadaně na led dalšího farmářského celku, Benátek. Po polovině zápasu si svěřenci trenéra Becka vypracovali tříbrankový náskok. Puk za záda brankáře Lukáše dostali postupně Jíra, Charousek a Kadlec. V závěrečné periodě se domácím podařilo dvěma góly korigovat průběžný stav, avšak navíc to nestačilo. Kadaň si tak přivezla ze středních Čech tříbodový zisk.

Statistické okénko

SK Kadaň - Benátky nad Jizerou
Karel Ton (4+8)Nejproduktivnější hráč Josef Skořepa (4+4)
Romann Chlouba - 6 gólů Nejlepší střelec Josef Skořepa, Daniel Špaček - 4 góly
Karel Ton – 8 asistencíNejlepší nahrávač J.Skořepa, J.Mikyska, A.Dlouhý, L.Krejčík, D.Skalický, L.Bittner - 4 asistence
Aleš Pavlas (0+6)Neproduktivnější obránce Michal Plutnar (3+2)

O zápase ...

Utkání bude provázet světelná show, která se do Kadaně vrací poprév od play-off s Třebíčí. Vše to vzniklo hlavě Davida Šrámka, který to celé zorganizoval a zaplatil ze svého. Světelná show je tedy nyní napořád namontována na zimním stadionu v Kadani. Samotný zápas to jistě nebude pro kadaňské hokejisty jednoduchý. Pokud se nevypravíte z jakéhokoliv důvodu do hlediště zimního stadionu, tak pro Vás bude připraven tradiční textový online přenos na serveru onlajny.com. Utkání startuje zítra v 17:30 hodin!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM