Zlepší si Kadaň náladu na Rebelech?

Jindřich Poledna | 11.11.2014 | |

Zlepší si Kadaň náladu na Rebelech?

HC Rebel Havlíčkův Brod. Soupeř, kterému se nedaří, přesto stále bojuje. Nový impuls týmu měla přinést výměna trenéra. Vladimír Jeřábek však zatím Rebely neprobral, v posledním utkání padli doma 0:6 s Kladnem. Přesto nečeká na Sportovní klub žádné lehké utkání. Mladý tým má před sebou další výzvu a všichni věří, že si po zápase připíše další plný bodový zisk.

 

HC Rebel Havlíčkův Brod

Rebelové prohráli již poosmé v řadě a celkem podevatenácté v sezoně. Tentokrát se jejich katem stali kladenští Rytíři, kteří o svém triumfu rozhodli ve druhé třetině, kdy nasázeli Havlíčkobrodským tři smrtící údery během dvou a půl minuty. Kladno odjelo s výhrou 6:0, trenér Jeřábek prohrál oba zápasy na lavičce Rebelů .

Sestava Havlíčkova Brodu v zápase proti Kladnu:Dlouhý (od 27. R. Svoboda) – Jaroměřský, Janáček, Boháč, Škůrek, Vala, Staněk, Kolář, Zítka – Maliník, Kuchler, Rousek – Tomek, Heřman, Babka – Milfait, Půlpán, Minárik – Sedláček, Chlubna.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
6. Kadaň 22 11 1 4 6 56:47 39
14. Havlíčkův Brod 23 2 1 1 19 68:44 9

První vzájemný zápas v sezóně

Po bezbrankové první třetině se jako první trefila severočeská Kadaň. Ve 22.minutě využil přesilovku Roman Chlouba, který blafákem překonal domácího gólmana. Druhou branku vsítil Karel Ton ve 37.minutě. Stejný hráč se mohl radovat i v poslední třetině, jeho teč však jen orazítkovala tyč. Na 0:3 zvyšoval Karel Ton v předposlední minutě zápasu při power-play domácích Rebelů. Jenže Jan Strmeň čisté konto neudržel, 45 vteřin před koncem vsítil čestnou branku domácích Tomáš Chlubna. Kadaň si tak veze z Kotliny výhru 1:3.

Statistické okénko

Kadaň – Havlíčkův Brod
Roman Chlouba (12+5)Nejproduktivnější hráč Roman Maliník (4+9)
Roman Chlouba - 12 gólů Nejlepší střelec Jiří Kuchler, Tomáš Rousek - 6 gólů
Karel Ton - 12 asistencí Nejlepší nahrávač Roman Maliník - 9 asistencí
Aleš Pavlas (0+8)Neproduktivnější obránce Tomáš Semrád (1+3)

O zápase ...

Na kadaňský celek nečeká rozhodně nic lehkého. Havlíčkův Brod je sice na chvostu tabulky, přesto má v týmu několik kvalitních hráčů, kteří mohou ovlivnit výsledek zápasu. Venku sice náš příští soupeř nikdy nevyhrál, přesto 3 utkání prohrál jen o jedinou branku. Začátek zápasu je plánovaný na tradičních 17:30.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM