Přesuny hráčů jsou v plném proudu

Jindřich Poledna | 31.01.2015 | |

Přesuny hráčů jsou v plném proudu

Dnes o půlnoci končí přestupní termín a kadaňský management pilně pracuje. Známe již jména hráčů, kteří se přesouvají do Chomutova. Po příchodu tří mladíků z Karlových Varů chce tým přivítat ještě minimálně jednoho obránce a jednoho útočníka. Má na to čas do půlnoci.

 
Na situaci ohledně přesunu hráčů jsme se zeptali generálního manažera Stanislava Mikšovice. "Podle dohody se do Chomutova přesouvají 4 hráči. Jde o Jana Strmeně, Jaroslava Mrázka, Marka Sikoru a Martina Šagáta."

Podle očekávání tak bude branku hájit dvojice Mouček - Maštalířský. Ale přijde někdo do obrany místo Mrázka a do útoku po odchodu Sikory a Šagáta? "Stále Chceme bojovat o umístění v první šestce. Proto jednáme o doplnění kádru. Ve hře je několik týmů. Nejintenzivněji jednáme s Mostem, chceme především obránce Kamila Charouska a útočníka Bohumila Slavíčka. Uděláme maximum, abychom tyto hráče mohli přivítat v Kadani, ovšem čekají nás tvrdá vyjednávání s nejistým výsledkem. Limituje nás také čas, máme na to jen do dnešní půlnoci," prozradil Stanislav Mikšovic.

Sestava, která vykrystalizuje po přestupním termínu, se představí v pondělí v Šumperku. "Chceme do playoff, ať už z předkola nebo ze šestého místa. Rádi bychom postoupili přes první kolo, což určitě nebude jednoduché, přesto se o to pokusíme. Nemáme co ztratit, můžeme jedině překvapit a to je důvod, který nás žene kupředu. Budeme nepříjemným soupeřem, kterého si nikdo ze špičky určitě nepřeje," doplnil kadaňský generální manažer.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM