Vrátíme Mostu týden starou porážku?

Filip De Bolle | 12.08.2015 | |

Vrátíme Mostu týden starou porážku?

Kadaňští hokejisté zajíždějí ke svému prvnímu venkovnímu duelu na zimní stadion v Mostě. Zde se pokusí odčinit domácí porážku, když před týdnem podlehli Baníku 2:5. Jestli se jim to podaří zjistíme ve čtvrtek 13.8. od 17:30.

 

V Mostě se před novou sezónou změnilo mnohé. Nová trenérská trojce Josef Řeháček, Jan Zachrla a Lukáš Bednařík může těžit ze spolupráce s extraligovým Litvínovem. Hráčský kádr tak bude založen především na litvínovských hráčích. Dalšími posilami jsou například Adam Chlapík z pražské Sparty nebo Vojtěch Kubinčák, který se vrací z angažmá v italském Neumarketu.

Zápas Sportovního klubu s Mostem

Most překvapil domácí tým a po sedmi minutách hry vedl již 2:0. Domácí tým dostal lekci z produktivity a zatímco ve 2. třetině měl spoustu šancí, byl to Most, kdo znovu skóroval. Ve třetí části přišla změna brankáře, ale i Lukeš po dvou minutách hry inkasoval. Domácím se sice zásluhou Hejcmana a Šťovíčka podařilo snížit na rozdíl dvou branek. V závěru však znovu inkasovali na konečných 2:5. „Kluci ukázali slušný potenciál. Jenom škoda několika hloupostí vzadu. Nebýt nich, bylo by skóre těsnější a konec zápasu dramatičtější,“ hodnotil výkony mladých hráčů trenér Kadaně Jaroslav Beck.

Sestavy ze zápasu:

Kadaň: Dvořák (41. Lukeš) - Tejnor, Havel, Trefný, Černý, Drobný, Cestr, Blaha, Müller, L. Novák, J. Novák, Huňady Patrik I., Doležal, Hammerbauer, Chrpa, Patrik Huňady II., Vaněk, Hlava, Hejcman, Šťovíček, Janák.

Most: Horák (Chabr) - Havelka, Hora, Jakub, Hanzl, Slavíček, Cvrk, Kubinčák, Havlíček, Bittner, Fučík, Grin, Tauš, Přeučil, Mical, Muláček, Strejček, Nedrda, Trubenecker, Procházka, Vaněk, Musil, Čmolík.

Další přípravná utkání Mostu

Zatímco Kadaň měla týden pauzu, pro hráče Mostu je odveta druhým zápasem ve třech dnech. V úterý 11.8. přijel na zimní stadion HC Baník Sokolov. Hosté přijeli s mladým týmem s minimem zkušeností. Přesto dokázali svému soupeři vzdorovat polovinu zápasu, než se projevila větší hráčská kvalita domácího celku, který si vytvořil nepřeberné množství šancí z nichž vstřelil dvě branky. V poslední části přidaly oba celky po jedné brance. Most tak zvítězil 3:1.

Utkání je naplánované na čtvrtek 13. srpna, úvodní vhazování proběhne v 17:30. Pokud se nedostanete na zimní stadion v Mostě, bude pro Vás připraven online přenos na webu onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM