"Doufáme v domácí neporazitelnost" říká brankář Miroslav Hanuljak

Tereza Doksanská | 26.09.2015 | |



Kadaň na domácím ledě přivítala Třebíč. V zápase padla jen jedna branka, kterou vstřelil domácí útočník Jakub Chrpa. V utkání se předvedli oba brankáři. Avšak domácí brankář Miroslav Hanuljak měl více štěstí a vychytal čisté konto.

 

Míro, po dvou porážkách konečně výhra, jste spokojeni?

Samozřejmě jsme spokojeni, i když to bylo to nejtenčí vítězství, které je možné. Samozřejmě 3 body máme, což jsme chtěli před zápasem. Už od začátku bylo vidět, že jsme za tím šli. Bojovali jsme, byl to takový urputný zápas, takže jsme rádi, že jsme vybojovali 3 body.

Prodloužili jste domácí neporazitelnost. Stane se Kadaň nedobytnou tvrzí?

Doufáme v to..

Vychytal jste čisté konto, je to příjemné?

Rozhodně je to příjemné vychytat nulu ale zajisté jsou na prvním místě body a úspěch týmu. Kdybychom vyhráli 2:1 nebo jakkoliv jinak tak by mě to zas tolik nevadilo.

Jaký hráč Třebíče Vám dělal největší problémy?

To abych pravdu řekl vůbec nevím. Vím, že jsou tam nějací zkušení a šikovní hráči, které znám z první ligy ale i z extraligy. Třeba Tomáš Svoboda, Pekr, Polodna. Úplně bych neřekl, že někdo mi dělal vyloženě potíže. Samozřejmě byli v jistých chvílích nebezpeční. My jsme se chtěli vyvarovat vyloučení, protože přesilovky mají dobré, mají tam na to hráče.

Čeká Vás zápas v Mostě, co od zápasu očekáváte?

Zase boj. To je vždycky s Třebíčí, Mostem. Tyhle týmy si jsou podobný, vždy je to urputné. Končí to takovýmhle výsledkem jako tady 1:0. Nebude padat moc gólů. Do Mostu jedeme s tím, abychom vyhráli a brali nějaké body.

V Mostě jste působil, dáte spoluhráčům nějaké rady?

Rady asi ne, ale asi vypíšu nějakou svačinu nebo malou prémii za vítězství.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM